Görüş Bildir
Haberler
Merve Boluğur’dan Cadılar Bayramı İçin İddialı Poz!

Merve Boluğur’dan Cadılar Bayramı İçin İddialı Poz!

dila bahar
26.10.2021 - 11:41

Sosyal medya paylaşımları ile adından sık sık söz ettiren Merve Boluğur, bu kez takipçileri ile İstanbul Boğazı manzarası ile Cadılar Bayramı için giydiği kostümüyle poz verdi. Takipçilerinden beğeniler alan Merve Boluğur’a 'Halloween güzeline bakın', 'Çok güzelsin' gibi yorumlar yapıldı. İşte o poz..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları ile adından söz ettiren Boluğu, Cadılar Bayramı kostümü ile sosyal medya da olay oldu.

Merve Boluğur’dan Cadılar Bayramı İçin İddialı Poz

Merve Boluğur’dan Cadılar Bayramı İçin İddialı Poz

Yıllardır televizyon ekranlarından uzak kalan Merve Boluğur, son zamanlarda sosyal medya hesaplarında oldukça aktif. Çektiği YouTube videoları ve Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar olay olan oyuncu adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagramdan yaptığı son paylaşım ile övgüleri toplayan Boluğur, İstanbul manzaralı ile çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta Cadılar Bayramı kostümü giyen oyuncu, takipçilerinden tam puan aldı. Takipçileri güzel oyuncunun bu pozuna; 'Halloween güzeline bakın', 'Çok güzelsin' gibi övgü dolu yorumlar yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
3
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

yoook be bu gacılar bayramı kostümü