Görüş Bildir
Haberler
Merve Boluğur: Ben Tutkulu Bir Kadınım! Benden Hastalık Değil Sağlık Geçer

Merve Boluğur: Ben Tutkulu Bir Kadınım! Benden Hastalık Değil Sağlık Geçer

Uzun süredir ekranlarda olmamasına rağmen sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Merve Boluğur, önceki gün yürüyüşe çıktığı Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Spor tarzıyla dikkat çeken güzel oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Daha önce maske takmadığı için iki kez para cezasına çarptırılan ünlü oyuncu, gelen eleştirilere, 'Ben sağlıklı biriyim. Sağlıklı bir şekilde yaşam sürüyorum geçse bile benden sağlık geçer.' yanıtını verdi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ben Tutkulu Bir Kadınım!

Ben Tutkulu Bir Kadınım!

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Açıklamaları kadar sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, Nişantaşı'ndaydı.

Boluğur, aşk soruları karşısında, yalnızlığı sevdiğini ve şu dönemde kalbinde biri olmadığını söyledi. Ünlü oyuncu, 'Ben tutkulu bir kadınım, çekim benim için çok önemli. Fakat bir taraftan da yalnızlığı seven bir yanım da var. Hayatı akışında yaşıyorum.' dedi.

"Benden Sağlık Geçer"

"Benden Sağlık Geçer"

Daha önce maske takmadığı için iki kez para cezasına çarptırılan Boluğur, maske kullanmadığı için aldığı eleştirilere de yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, 'Ben sağlıklı biriyim, Allah daim etsin, sağlık ondan gelir, bu düşüncedeyim. Dolayısıyla bu bakış açısıyla değerlendiriyorum, sağlıklı bir şekilde yaşam sürüyorum geçse bile benden sağlık geçer.' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın