Görüş Bildir
Haberler
Mersin İdmanyurdu'nda Hedef Galatasaray ve Fenerbahçe'yi Puansız Göndermek

Mersin İdmanyurdu'nda Hedef Galatasaray ve Fenerbahçe'yi Puansız Göndermek

Batuhan
11.05.2015 - 12:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun kulüp başkanı Ali Kahramanlı, şampiyonluk adaylarından Galatasaray ve Fenerbahçe'yi Mersin'den puansız uğurlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kahramanlı, Mersin Stadı'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 gün arayla şampiyonluğa oynayan güçlü iki rakiple karşılaşacaklarını hatırlattı.

Mersin İdmanyurdu'nun formda olduğunun altını çizen Kahramanlı, 'Ne olursa olsun biz onlardan daha rahatız. Onlardan daha stressiz bir oyun oynayacağız. Futbolcularımızın moralleri de üst seviyede' dedi.

Başkan Kahramanlı, ligin kalan maçlarını en iyi şekilde bitirmeyi hedeflediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

'İnşallah taraftarlarımızın desteğiyle buradan puanları alan taraf olacağız. Mersin İdmanyurdu ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takım. İnanıyorum ki yarınki maçı kazanacağız. Hiçbir şüphemiz yok. Futbolcularımız da bunun farkında, gereğini yapacaktır. Kadromuzda fazla bir eksiğimiz de yok. Son 4 haftayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız. Galatasaray'ın arkasından Fenerbahçe ile karşılaşacağız. İnşallah her ikisini de buradan yenip yollayacağız.'

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0