Görüş Bildir
Haberler
MERCEDES BENZ FASHION WEEK’TE EN İYİ 10 SOKAK STİLİ

etiket MERCEDES BENZ FASHION WEEK’TE EN İYİ 10 SOKAK STİLİ

Pimood
17.03.2014 - 13:58 Son Güncelleme: 17.03.2014 - 14:28

MERCEDES BENZ FASHION WEEK İSTANBUL’DA SOKAK MODASI

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Mercedes Benz Fashion Week İstanbul, yağmur, çamur, soğuk hava demeden defileleri izlemeye gelen moda tutkunlarını, bir çatı altında topladı.2014-2015 Sonbahar/Kış koleksiyonlarının sunulduğu MBFWI‘de muhteşem koleksiyonlara imza atan çok değerli tasarımcılar kadar, yağmurlu ve soğuk havada bile şıklıklarından ödün vermeyensokak stilleri konuşuldu. Moda haftalarının en eğlenceli kısmı olan sokak modasında, gelen ziyaretçilerin sınırsız hayal güçleriyle hazırlanan kombinler, dikkat çekici tasarımlar, bir arada kullanılan sıradışı renkler moda tutkunları için ilham kaynağı olmaya devam ediyor. 5 gün boyunca sürenMBFWI de Antrepo 3 ve bizler çok çeşitli sokak stillerine şahit olduk. Ancak bunların aralarından seçtiğim ve en beğendiğim 10 sokak stili sizlerle…

Kaynak: http://pimood.com/mercedes-benz-fashi...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Muhteşem manzara eşliğinde çekilen fotoğrafta Ece Sükan, sade tarzı ve doğallığıyla benim favorim. Tercihini tamamen siyahtan yana kullanan stil ikonu, yılan derisi uzun çizmeleriyle iddiasını ortaya koyanlardandı.

Siyahı çok seven biri olarak, Ceylan Atınç‘ın punk havası taşıyan bu kombinini çok beğendim. Asi görünümüne derin yırtmacıyla feminenlik katan Ceylan Atınç, kıyafetini diz üstü çorapları ve zincirli biker botlarıyla tamamlamıştı.

Yağmurlu havaların vazgeçilmezi fötr şapkalar, sağanak yağmurun azizliğine uğramak istemeyenlerin kurtarıcısı oldu. Oversized şal ve tüylü botlarla soğuk havanın dondurucu etkisinden kurtulmakta mümkün! Kombindeki renkler bana İstanbul’un bulutlarını çağrıştırırken, Gardrop Gurusu bu görüntüsüyle güneş gibi parlıyordu.

Turkuaz ve kırmızıyla hareketlendirilmiş dal desenli pantolonu ve kırmızı üçgen burun ayakkabılarıyla İstanbul’un kasvetli havasını dağıtıyordu Off Ne Giysem Billur Saatçi.

Maritsa‘nın seçtiği siyah beyaz kombin, sade şıklıktan vazgeçemeyenler için gelsin. Fötr şapka ve eldiven tercihi ile feminen çizgisine biraz maskülen hava katmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Styleboom bu yağmurlu günde tercihini kırmızı ve siyahtan yana kullanmıştı. Ateş kırmızısı pantolon gömlek takımıyla İstanbul soğuğunda alev alev yanıyor gibiydi.

Saç bantıyla hareketlendirilmiş pembe-lacivert kombin, Antrepo 3‘ün en neşeli kombinlerindendi.

Siyah ve lacivertin bir arada kullanıldığı lookları çok beğenir oldum. Yeşil tonlarındaki şal ve bebek mavisi çanta ile tamamlanmış bu kombine de bayıldım.

Soğuk havayı hiç mi hiç umursamayanlar da vardı elbette. Nude tonundaki etek ve straplez kısa bluz, beyaz yelekle tamamlanmış bu lookta, hiç renk olmamasına rağmen, siyah ve sedef toplu tel kolye ve tahta saplı kumaş yuvarlak çanta ile, kombin çok zarif görünüyordu. Detaylardaki şıklığı da ayrıca güzel bir örnekti.

Trend listelerine şimdiden giren salopetlerin ilk örneklerinden biri MBFWI‘da idi. Desenli gömlek, turuncu mont ve ayakkabıyla yaratılan kombin, salopetle yakalanılabilecek şıklığı gösteriyordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın