Görüş Bildir
Haberler
Meme Şeklinize Göre En Baskın Karakter Özelliğinizi Söylüyoruz!

etiket Meme Şeklinize Göre En Baskın Karakter Özelliğinizi Söylüyoruz!

Meme şeklinizi seçin en baskın karakter özelliğinizi söyleyelim! 

Eğer hazırsanız;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eğlenceli!

Sen bir ortamda herkesi güldüren bir isimsin. Her zaman durumun komik tarafından bakarak, kıvrak zekanla inanılmaz espriler yapıyorsun. Etrafındaki insanlar senin bu neşeli, şen şakrak hallerine bayılıyor. Özellikle karşı cinsi en çok bu özelliğinle etkiliyorsun. Çünkü senin gerçekten en baskın karakter özelliğin kesinlikle eğlenceli olmak. Olur olmadık anlarda ortamı canlandırarak insanların samimi olmasını sağlıyorsun. Anlayacağın ortamların aranılan ismisin. Hemcinslerini bu özelliğinle geride bırakıyorsun. Çünkü senin gibi her haliyle doğal olan birini bulmak çok zor. Dış görünüşünle ilgili takıntıların hiçbir zaman olmadığı için oldukça rahat davranıyorsun. Biliyorsun herkesi güldürmek öyle kolay değil...

Hassas!

Senin baskın karakter özelliğin kesinlikle hassaslık! O kadar düşünceli ve narin bir insansın ki, sana bir şey söylerken 3 kere düşünmemiz lazım. Çünkü sen genelde insanları kırmamak için bu şekilde davranıyorsun. Kalpleri kırılmasın diye cümlelerini resmen ince eleyip sıkı dokuyorsun. Sen hassas bir kalbe sahipsin. Bazen bunun için o kadar çok üzülüyorsun ki... Etrafındaki insanların beklediğin kadar düşünceli olmaması seni kırıyor. Zaman zaman böyle olduğun için kendine bile kızıyorsun. Kızma! Keşke herkes senin kadar hassas ve narin olabilseydi. O zaman bu kötüleşmiş dünya çok daha güzel olabilirdi. Anlayacağın senin baskın karakter özelliğin hassaslık!

Arkadaş canlısı!

Senin en baskın karakter özelliğin kesinlikle arkadaş canlısı olmak! Girdiğin yeni bir ortamda bile muhabbet edecek birilerini bulabiliyorsun. İnsanlarla tanışabilmeyi, bağlantı kurabilmeyi ve sohbet etmeyi çok seviyorsun. Çünkü her insanın sana farklı şeyler kattığını düşünüyorsun. İnsan tanıdıkça hayatın güzelleştiğini düşünüyorsun. O yüzden dostlarına çok değer veriyorsun. Onlarla vakit geçirmeyi çok seviyorsun. Yeni tanıştığın insanlara tüm samimiyetinle yaklaşıyorsun. Senden kimseye zarar gelmez. Çünkü herkese iyilikle yaklaşıyorsun. İnsanlardan sürekli almak yerine vermesini de biliyorsun. İşte tüm bunlardan dolayı senin baskın karakter özelliğin arkadaş canlısı olmak!

Hırslı!

Senin baskın karakter özelliğin kesinlikle hırslı olmak! Hayatında kendine koyduğun hedeflerin peşinden gidersin. Bunun için elinden gelenin fazlasını yaparsın. Başarmak bu hayatta senin için birçok şeyi ifade ediyor. Kendine olan güvenin, motivasyonun, inancın ve birçok şey... İşte tüm bunlar için savaşıyorsun. Hayal ettiğin o hayata ulaşmak için daha da hırslanıyorsun. Bu hırslanmak aslında zarar verici bir hırslanmak değil. Kendine gaz vermek için yaptığın bir hırslanmak. Yani olması gerektiği kadarıyla yapıyorsun. En güzeli de bu zaten. Hırsından gözü dönen insanlar başarıya ulaşamaz, yanlış yollara saparlar. Sen bunu çok iyi başarıyorsun. Yapamayacağın hiçbir şey yok. İşte bu yüzden senin baskın karakter özelliğin kesinlikle hırslı olmak!

Cesur!

Senin en baskın karakter özelliğin kesinlikle cesur olmak! Seni hiçbir şey korkutamaz. Çünkü senin için imkansız diye bir şey yoktur. Sınırları aşmasını çok iyi biliyorsun. Herkesin ulaşabildiği şeylere değil tam tersi ulaşamadığı şeylere tırmanmaya çalışıyorsun. Çünkü kendine inanıyorsun. Aynı zamanda etrafındaki insanlara  da cesaret veriyorsun. Kendine resmen hayran bırakıyorsun. İşte böyle bir karakterin var. Zoru başarırsın imkansız ise zaman alır. Sen gerçekten cesur birisin!

Güvenilir!

Senin en baskın karakter özelliğin kesinlikle güvenilir olmak! Etrafındaki insanlara her zaman yardım ediyorsun. Zor günlerinde yanında oluyorsun, dertlerini dinliyorsun. Onlara resmen derman oluyorsun. Kiminle ne konuşursan konuş sizden başka kimseye çıkmıyor. Çünkü her ne sır olursa olsun kimseye söylemezsin. Birine söz verdiysen asla sözünden dönmezsin. İnsanların sırtını yaslayabileceği bir insansın. O yüzden sana gerçekten çok güveniyorlar. Yakınındaki insanların her zaman destekçisisindir. Senin yanında hep güvende hissediyorlar. Onlara bunu hissettirmişsin. İşte bu yüzden senin baskın karakter özelliğin güvenilir olmak!

Sosyal!

Senin baskın karakter özelliğin kesinlikle sosyal olmak! İnsanlarla vaki geçirmeyi, çeşitli aktivitelere katılmayı, kalabalık içinde olmayı seviyorsun. Ekipçe bir şeyler yapmak seni daha iyi hissettiriyor. Arkadaşlarınla eğlenmek için sürekli bir yerlere gidersiniz. Hiçbir şeyden eksik kalmak istemezsin. Kendini geliştirmek için imkanın yettiğince çeşitli aktivitelere katılmayı tercih edersin. Sosyalleşmenin yalnız kalmaktan daha güzel bir şey olduğunu çok iyi biliyorsun. Nerede bir etkinlik orada sensin. Ortamı da şenlendirmeyi çok iyi bilirsin. Çünkü böyle ortamlar gerçekten tam sana göre. İşte bu yüzden senin en baskın karakter özelliğin kesinlikle sosyal olmak!

Mantıkçı!

Senin en baskın karakter özelliğin kesinlikle mantıkçı davranmak! Duygularınla hareket etmekten çok mantığınla hareket etmeyi biliyorsun. Bir problem varsa en ince ayrıntısına kadar düşünüp mantıklı çözümler arıyorsun. Hayatının merkezine bu davranış gerçekten yerleşmiş. Her ne olursa olsun mutlaka mantık çerçevesinde ilerliyorsun. Elbette duygularına karşı gelemediğin anlar oluyor. Fakat bunu da bir şekilde dengelemeyi biliyorsun. Problemleri çok kolay çözebiliyor, mutsuz olmamak için mantıklı adımlar atmayı tercih ediyorsun. Belki mutlusun belki mutsuzsun bilemeyiz ama senin en baskın karakter özelliğinin bu olduğunu söyleyebiliriz...

Pozitiflik!

Senin en baskın karakter özelliğin kesinlikle pozitif bir insan olmak! Her şeyin olumlu yanında bakarak kendini motive ediyorsun. Böylelikle etrafındakilere de resmen ışık saçıyorsun. Bardağın her zaman dolu tarafından bakmak sana ekstra mutluluk katıyor. Çünkü negatif yönünden bakmanın kimseye faydasının olmadığını çok iyi biliyorsun. Güler yüzlü oluşun, sempatik tavırların ve pozitifliğinle etrafındaki insanları kendine hayran bırakıyorsun. İşte tüm bu anlattıklarımızdan dolayı senin en baskın karakter özelliğin kesinlikle pozitiflik!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
390
252
208
178
118
56
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yaren Ermiş

ERKEKLER NE BOK YAPICAK AW

Emre Çoker

sevdiğimi işaretledim

melisakalburcu

sırf ana ekranda görunce yorumlardakı tepkıler ne dıye geldım goruyorum kı herkes sinirlenmiş ve cevap verenlerde varmıs bu duruma gülmemek olmaz :D :D ugyır... Devamını Gör

Lady Red

eğlenceli..