Görüş Bildir
Haberler
Melisa Ural Yeni Aşka Yelken Açmıştı: Hakan Ural Müstakbel Damadı İle Aynı Karede!

Melisa Ural Yeni Aşka Yelken Açmıştı: Hakan Ural Müstakbel Damadı İle Aynı Karede!

Sibel Can ile Hakan Ural'ın kızları Melisa Ural, geçtiğimiz ağustos ayında Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu'ndan ayrılan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Müstakbel damat, artık aileye girdi. Geçtiğimiz aylarda Sibel Can ile tanışan ve anneden onay alan genç iş insanı, önceki gün de baba Hakan Ural ile bir araya geldi. Alaattin Kadayıfçıoğlu, Hakan Ural'ın doğum günü kutlamasına katıldı. İşte müstakbel damadı ile poz veren Hakan Ural'ın paylaşımı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, Alaattin Kadayıfçıoğlu ile uzun süreli ilişkisini geçtiğimiz yıl anne baba onayı olmasına rağmen sonlandırmıştı. Genç iş insanı Allattin Kadayıfçıoğlu, Zehra Çilingiroğlu'nu kısa bir zaman sonra unutmuş, Hakan Ural'ın kızı Melisa Ural ile beraberliklerine başlamışladı. Geçtiğimiz günlerde Hakan Ural'ın doğum gününe katılan iş insanı, aileye girdi yorumlarını da beraberinde getirdi.

Gözlerden Uzak Aşk

Gözlerden Uzak Aşk

Zekeriyaköy ve Beykoz'da görüşmeyi tercih eden yeni aşıkların bir hayli mutlu olduğu öğrenilmişti. Gözlerden uzak bir ilişki yürütmek isteyen çift, görüntülenmemek için gazetecilerin olmadığı yerlerde buluştuğu konuşuluyor.

Hakan Ural Paylaşımı

Hakan Ural Paylaşımı

Ural ile Kadayıfçıoğlu, geçtiğimiz aylarda arkadaş ortamında tanıştı. İkili, bir süre sonra yalnız görüşmeye başladı ve arkadaşlıkları aşka dönüştü. Artık Alaattin Kadayıfçıoğlu Melisa Ural'ın ailesine girdi. Hakan Ural doğum gününden paylaşım yaptı müstakbel damadına da yer verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın