Görüş Bildir
Haberler
Melisa Döngel'in Çekimde Olay Çıkardı! Aşk Mantık İntikam Setinde Melisa Döngel Krizi...

Melisa Döngel'in Çekimde Olay Çıkardı! Aşk Mantık İntikam Setinde Melisa Döngel Krizi...

GNS
06.12.2021 - 22:17

Aşk Mantık İntikam dizisi başrollerinden Melisa Döngel'in sette kriz çıkardığı iddia edildi. FOX TV'nin başarılı yüzlerinden olan genç oyuncu Döngel'in çekimler esnasında mahalleliye ağzına ne gelirse saydığı belirtildi. Zekeriyaköy'de çekim yaptıkları esnada mahalle sakinleriyle anlaşmazlık yaşandığı esnada Melisa Döngel'in kriz çıkarttığı belirtildi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzel oyuncu Melisa Döngel herkesi şaşırtan bir harekette bulundu. Burcu Özberk ile başrollerini paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisinin çekimleri esnasında mahalleliyle arasında anlaşmazlık geçen Melisa Döngel'in ağzına ne gelirse saydığı iddia edildi. İşte detaylar...

Zekeriyaköy'de Aşk Mantık İntikam Sorunu

Zekeriyaköy'de Aşk Mantık İntikam Sorunu

Son dönemde dizi setleri İstanbul'un güzide yerlerinden Zekeriyaköy'e kurulmaya başlandı. Bu bölgede bulunan evler kiralanarak diziler çekiliyor. Ancak bu dizi çalışmaları, çevre sakinlerini rahatsız etmeye başladı.

''Aşk Mantık İntikam'dizisinin çekimleri de Zekeriyaköy'de bulunan bir villada yapılıyor. Onlarca villanın olduğu sokakta bir ev çekimi için kamyonlar, minibüsler, arabalar ile neredeyse yüze yakın insan o sokağa doluyor. Tabii tüm sokak kamyon ve araba ile dolduğu için bölgede oturanlar, arabalarını park edecek yer bulamıyor.

Melisa Döngel Hakaretler Yağdırdı

Melisa Döngel Hakaretler Yağdırdı

Takvim'in haberine göre, geçtiğimiz gün 'Aşk Mantık İntikam' dizisinin set ekibi de arabalarını bir villanın önüne bırakmış. O evde çalışan bahçıvan, kamyonun evin önünden çekilmesini rica etmiş. Fakat set çalışanları bir anda laflar söyleyerek bahçıvanın üstüne yürümüş. Orada büyük tartışma çıkmış. Dizinin oyuncularından Melisa Döngel de olaya dahil olarak ev sahiplerine hakaretler yağdırmış. Ekranlarda hayranlık duydukları oyuncunun ağzından çıkanlara vatandaşlar şaşırıp kalmış. Bu olay sonrası orada oturanlar sokağın girişine 'Huzur, düzen, temizlik hakkımız. Mahallemizde hakkımızı ihlal eden dizi setlerini istemiyoruz' yazılı pankartlar asmaya başlamış.

Bahsi Geçen Pankart

Bahsi Geçen Pankart
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
19
13
9
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın