Görüş Bildir
Haberler
Melisa Döngel’den Yalanlama: Melisa Döngel Kimdir, Kaç Yaşındadır, Neden Gündemde?

Melisa Döngel’den Yalanlama: Melisa Döngel Kimdir, Kaç Yaşındadır, Neden Gündemde?

Daha önce bir mekan önünde kavgaya karışan Melisa Döngel’in, dün İstanbul-Bodrum uçağında da kavga ettiği iddia edilmişti. Melisa Döngel’in, uçakta ağlayan iki çocuğun annesine ‘Sessiz olun’ diyerek tepki gösterdiği ve karşılıklı tartışma yaşandığı iddia ediliyordu. Kavga haberleri sonrasında açıklamada bulunan Melisa Döngel’in, kim olduğu araştırılıyor? Melisa Döngel kimdir, kaç yaşındadır? İşte sosyal medyanın gündemindeki Melisa Döngel’in hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul’dan Bodrum’a giden uçakta bulunan Melisa Döngel’in, gürültü yapan çocukların ailesini uyardığı ve çıkan tartışma sonrası, 'Çocuklarınıza sahip çıkın. Sizi dinlemek zorunda değiliz. Böyle rahat yolculuk yapacaksanız özel uçak tutun' diye bağırdığı iddia edilmişti.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Melisa Döngel, olayın tamamen yalan olduğunu söyledi. Melisa Döngel; “Daha önce yalan gördüm, yalan haber gördüm, yalan yazılan yazılar gördüm. Yalanla alakalı pek çok şey gördüm ama bu cidden senaryo. Gidip bir dizi film yapımcısı falan olun. Eğer konu çocuklarsa bulunduğumuz dünyada onlara en hassas davranacak ilk kişi benimdir. İnce çizgimi aşmayın lütfen' ifadelerini kullandı. Melisa Döngel kimdir, kaç yaşındadır ve ne iş yapıyor?

Melisa Döngel Kimdir?

Melisa Döngel Kimdir?

Melisa Döngel, 18 Eylül 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde tamamladı.

İlk güçlü oyunculuk deneyimini, 2016'da Hangimiz Sevmedik dizisinde Sevtap karakterini canlandırdı.

Yine aynı tarihte rol aldığı Arka Sokaklar dizisinde Nil karakterini oynadı.

2018'de FOX'ta yayımlanan Bizim Hikaye dizisinde Deniz Çelik Elibol karakterini canlandırdı.

2020 yılında FOX'ta yayımlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren Başar karakterine hayat vermiştir.

2021 yılında Sadakatsiz dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı.

Aynı yıl Sen Çal Kapımı dizisine veda etmiş FOX'un diğer dizisi Aşk Mantık İntikam'ın kadrosuna dahil olup, Çağla Yılmaz karakterini canlandırmaya başladı.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın