Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı Bu Akşam Var mı, Yeni Bölüm Ne Zaman? 11 Ocak TRT 1 Yayın Akışı

Masumlar Apartmanı Bu Akşam Var mı, Yeni Bölüm Ne Zaman? 11 Ocak TRT 1 Yayın Akışı

Masumlar Apartmanı, her hafta normal yayın akışında, salı akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Olay örgüsü ve güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin bu hafta yeni bölümünün ekranlara gelip gelmeyeceği merak ediliyor. İzleyiciler Masumlar Apartmanı yeni bölüm tarihini araştırıyor. Peki Masumlar Apartmanı yok mu? Masumlar Apartmanı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Esra Ruşan'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Masumlar Apartmanı'nın 54.yeni bölümü bekleniyor. Peki Masumlar Apartmanı yeni bölümü ne zaman, bu hafta yok mu? Neden yok?

Masumlar Apartmanı Bu Akşam Var mı?

Masumlar Apartmanı Bu Akşam Var mı?

Yılbaşı nedeniyle hemen hemen her yapımın bir iki hafta yayın akışına ara verdiği biliniyordu. Ancak dizi severlerin bu duruma alışması bir hayli zor oldu. İzleyiciler heyecanla izledikleri dizilerin yeni bölümlerini araştırıyor. Bugün yayın akışında görünen, Masumlar Apartmanı'nın yerine saat 19.55'te İddiaların Aksine yer aldı. Bu hafta Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünün ekranlarda yer alması beklenmiyor.

Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Ne Zaman?

Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Ne Zaman?

Masumlar Apartmanı'nın 54.yeni bölüm tarihi henüz belli olmadı. Önümüzdeki haftalarda dizinin yeni bölümünün ekranlarda yer alması bekleniyor. Yayın tarihi kesinleşince haberde yer alacak.

11 Ocak TRT 1 Yayın Akışı

11 Ocak TRT 1 Yayın Akışı

05.10 Aslan Ailem

08.15 Dr. Yerebakan ile Hayatın Ritmi

09.30 Alişan ile Gülümse Hayata

13.15 Beni Böyle Sev

16.30 Seksenler

19.00 Ana Haber

19.55 iddiaların Aksine

20.00 Hazır Aile

22.30 Masumlar Apartmanı

01.40 3’te 3

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vahide Terzi

Aşırı derecede elem verici bir durum. Hayat hic kolay değil ama maalesef kimseye acımıyor. Hepimiz hayat karsisinda esitiz demek istedim ama birini digerinin... Devamını Gör