Görüş Bildir
Haberler
TV
Masumlar Apartmanı 55. Bölüm Tek Parça Full İzle: Masumlar Apartmanı Son Bölüm Neler Oldu?

Masumlar Apartmanı 55. Bölüm Tek Parça Full İzle: Masumlar Apartmanı Son Bölüm Neler Oldu?

TRT 1’in sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı. Masumlar Apartmanı son bölümde, Han’ın ortaya çıkışı Safiye’yi rahatlattı ancak Safiye yine her şeyin sorumlusu olarak kendini suçlamaya devam etti. Dizinin sıkı takipçileri, Masumlar Apartmanı son bölümde yaşananları araştırıyor. Peki, Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dr. Gülseren Budayıcıoğu’nun kitaplarından uyarlanan Masumlar Apartmanı yeni bölüm yine dopdoluydu. Masumlar Apartmanı son bölümde yaşananlar ve tek parça full izleme linki haberimizde…

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tüm Yaşananlar

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Tüm Yaşananlar

Han’ın ortaya çıkışı Safiye’yi rahatlatsa da kardeşinin başına gelenlerden yine kendi uğursuzluğunu sorumlu tutar. Naci ise artık pes etme noktasına gelmiştir ancak Han, Safiye ve Naci’nin mutlu sona kavuşmaları için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Bu sırada Ceylan, Han’ın gerçekleri anlatmadığından şüphelenir fakat Han’ın verdiği cevaplar onu ikna etmez. Ceylan’ın işin aslını öğrenmek için tek bir çaresi kalmıştır. Han ise Mazo’nun, kendisi ve ailesi için hala bir tehdit olup olmadığını araştırır.

Gülben, evliliği için önemli bir adım atmak ister ve akıl almak için Esra’ya başvurur. Safiye, Naci’nin gönlünü almak için çabalar ancak Naci’nin bir şartı vardır. Safiye’den kendisiyle günübirlik bir kar tatiline gitmesini ister. O uzun yolun sonunda, Safiye’yi büyük bir sürpriz beklemektedir.

Masumlar Apartmanı 55. Bölüm Tek Parça Full İzle

Masumlar Apartmanı 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 56. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanını araştırılıyor. TRT 1, Masumlar Apartmanı son bölüm fragmanını henüz yayınlanmadı. Masumlar Aparmanı fragmanı yayınlandığında haberimizde olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın