Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı 11. Yeni Bölüm Fragmanı... Safiye İçin Yüzleşme Vakti...

Masumlar Apartmanı 11. Yeni Bölüm Fragmanı... Safiye İçin Yüzleşme Vakti...

Sunay Korkmaz
22.11.2020 - 11:39

Masumlar Apartmanı 11. bölüm fragmanı ekrana geldi. Yeni fragmanda; Safiye karşı komşusu olan gençlik aşkına karşı kendince önlem almaya çalışıyor. Gülben, Esat'tan vazgeçmemeyi kafasına koymuş ve Esra'yı korkutuyor. Gülben yüzünden Esra Han'ı radyodan kovuyor. İnci, Gülben ile dertleşiyor. Peki Masumlar Apatmanı yeni bölümde bizi başka neler bekliyor? İşte yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Gülben'in sevmeyi bilmemekle suçladığı Safiye gençlik aşkıyla yüz yüze geliyor. İçinde büyüttüğü aşkla adeta çocuklaşan Safiye'nin bu halleri Han'ın dikkatinden kaçmıyor.

Masumlar Apartmanı 11. Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı 10. Bölüm Özeti

Masumlar Apartmanı 10. Bölüm Özeti

Han büyük bir risk alarak İnci’ye çöp daireyi gösterir. İnci’nin güvenini kazanmak için yaptığı bu hareket Safiye ve Gülben’i derinden etkiler. Gülben sonunda Safiye’ye isyan bayrağını çeker. Safiye, Han ve Gülben tarafından sevmeyi bilmemekle suçlanır ancak gerçek bambaşkadır. Yıllardır sır gibi sakladığı gönül yarası yalnız kaldığı an Safiye’yi vurmaktadır. Yine böyle bir gecede beklenmedik biri yardımına yetişir. 

Ege ve Neriman’ın arkadaşlığı her geçen gün ilerlemektedir. Neriman, Ege’ye dersleri, Ege de Neriman’a hayattan zevk almayı öğretmeye başlar. Esat’ın Gülben’i kırmamak için yaptığı hamle, Gülben tarafından yanlış yorumlanır ve ona herkesi şoke edecek bir adım attırır. 

Geçmişten çıkıp gelen biri Safiye’yi alt üst edecektir.

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın