Görüş Bildir
Haberler
Evinin Perdesi Açık Şekilde Mastürbasyon Yapan Komşusundan Davacı Oldu

etiket Evinin Perdesi Açık Şekilde Mastürbasyon Yapan Komşusundan Davacı Oldu

R.G.
20.10.2020 - 19:06

İstanbul Şişli’de, komşusunun evinde perdesi açık şekilde mastürbasyon yaptığını gören Cemil Ayan davacı oldu. Hakkında “hayasızca hareketlerde bulunmak” suçundan dava açılan komşu, ‘aleniyet’ unsurunun gerçekleşmediği gerekçesiyle beraat etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyet'ten Elif Altın'ın haberine göreİstanbul 8. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuksuz sanık Mazın Sami Flaih Al-Hameed, şikayetçi Cemil Ayan ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada Arapça tercüman eşliğinde savunması alınan sanık Al-Hameed suçlamaları reddettiğini belirterek, “İddia edildiği gibi mastürbasyon yapmadım” dedi.

"Küçük Kızım Görebilirdi"

"Küçük Kızım Görebilirdi"

Şikayetçi Cemil Ayan ise ifadesinde şikayetçi olduğunu belirterek, “Olay günü ben sigara içmek için mutfağın camına çıktım. Sanığın evi ile benim mutfağımın camı karşı karşıyadır. Sigara içerken gözüm takıldı, sanık yatağında mastürbasyon yapıyordu, camı da penceresi de açıktı. Bu 5 dakika falan sürdü. Benim eşim de sigara içiyor, o da bu manzarayı görebilirdi, küçük kızım var ara sıra cama çıkar o da görebilirdi” dedi.

“Aleniyet Gerçekleşmedi' Beraati

“Aleniyet Gerçekleşmedi' Beraati

Kararını açıklayan mahkeme, sanığın herkesin görebileceği şekilde ikametindeki yatağı üzerinde söz konusu eylemi gerçekleştirmesi hususu dikkate alındığında, atılı suçun unsurlarından olan ‘aleniyet’ unsurunun gerçekleşmediğini belirterek beraatine karar verdi. Karar sonrası müşteki, “Eşim görseydi ne olacaktı o zaman da karar aynı mı olacaktı?” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
302
183
103
44
32
20
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Adamın evini dikizliyor hem de şikayetçi oluyor. Yavuz hırsız misali..

NightWolf

baktı ki olaylar yeterince gelişmiyor. dava açmış :D

celineee

Esim gorseydi ne olacakti demis ya ben de ona takildim. Kucuk kizin ok de, esinin ya da senin gormen arasindaki fark tam olarak nedir acaba? Ne olacakti esin... Devamını Gör

El Anonimo

5 dakika falan sürdü diyor herif bildiğin baya baya izlemiş aq aslkdjsalkdjlaksd adam buna dava açsa evimi gözetliyor diye haklı :DDD