Görüş Bildir
Haberler
Masterchef Türkiye 2021 İçin Geri Sayım: Ne Zaman Başlayacak?

Masterchef Türkiye 2021 İçin Geri Sayım: Ne Zaman Başlayacak?

Sunay Korkmaz
22.06.2021 - 14:11

Mehmet, Danilo ve Somer Şef'in jüri koltuğunda oturacağı, ekranların sevilen yemek programlarından MasterChef Türkiye yeni sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki, Masterchef Türkiye 2021 Ne Zaman Başlayacak? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masterchef Türkiye 2021 Ne Zaman Başlayacak?

Masterchef Türkiye 2021 Ne Zaman Başlayacak?

MasterChef 2021, 26 Haziran Cumartesi gününden itibaren izleyici ile buluşmaya başlayacak. MasterChef Türkiye’nin jüri koltuğunda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu oturacak. Survivor’ın final yapmasının ardından MasterChef Türkiye temmuz ayında yeni yarışmacılar ve farklı lezzetleri seyirciyle buluşturacak.

Geçtiğimiz sezon Serhat Doğramacı'nın birinci olduğu yarışmayı 2019’da Cemre Uyanık, 2018’de ise Uğur Kardaş şampiyon olarak tamamladı.

MasterChef Türkiye 2020'nin şampiyonu olarak otomobil ödülünü kazanan Serhat Doğramacı, 'Herkes kazanabilir, eğer bunun bir üstünü yapmak istiyorsanız bu nasıl kazandığınız ve kimleri geçtiğinizle alakalıdır. 'Basit bir şekilde şampiyon olacağım' dedim 'ukalalık' sandılar' açıklamasında bulunmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın