Görüş Bildir
Haberler
MasterChef Emre'den 'Hastalık' İddialarına Yanıt! Vedası Türkiye'yi Ağlatmıştı...

MasterChef Emre'den 'Hastalık' İddialarına Yanıt! Vedası Türkiye'yi Ağlatmıştı...

MasterChef 2021 sezonunun ana kadrosunda yer alarak, gönüllere taht kuran Emre Büber'in ani vedası, sevenlerini üzmüştü. Geçtiğimiz hafta elenerek izleyiciyi şaşırtan MasterChef Türkiye'nin favori yarışmacılarından Emre Büber, Instagram hesabından hasta olduğuna dair yapılan haberlere yanıt verdi. İşte o paylaşım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

MasterChef 2021 sezonunun ana kadrosunda yer alarak, gönüllere taht kuran Emre Büber'in ani vedası, sevenlerini üzmüştü. Parkinson hastası olduğu iddia edilen Büber, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Fenomen Ata Benli, Emre Büber için ''Arkadaşlar Emre'nin hastalığı Parkinson. Parkinson hastalığını belki biliyorsunuz; sinir hastalığıdır. El titremesi, konuşmada tutukluk, hızla kilo verme bunların belirtisidir.' sözlerini kullanmış, sevilen yarışmacının hasta olduğunu belirtmişti.

Sosyal medyayı çalkalayan bu iddia sonrası, Emre Büber, Instagram hesabından açıklama yaptı. Büber, ''Medyada çıkan haberlerin hiçbiri doğru değildir. Benim sağlığım gayet yerinde'' ifadelerini kullandı.

Avusturya'da büyüyen Emre Büber, MasterChef Türkiye'nin iddialı yarışmacılarından biriydi. Birçok kişinin şampiyon adayı olarak gördüğü Büber, Pelin ve Burcu ile elemeye kalmış, gecenin sonunda ise tabağındaki ürün eksikliğinden dolayı yarışmaya veda etmişti. Yarışma sürecinde psikolojik olarak yıprandığını belirten Emre Büber'in elenmesinin ardından pek çok iddia ortaya atıldı. Acun Ilıcalı'nın, Emre Büber'e Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde iş teklifi ettiği öne sürüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur Balaban

"Türkiye'yi ağlatmıştı" mı? Şahsen ben üzülmedim. Yemek yapan kalır, yapamayan gider. Bu kadar basit bir durum. Verilen sürede yemeğini yapamayıp (kasıtlı ol... Devamını Gör