Görüş Bildir
Haberler
Marvel Hayranları Gözyaşlarınızı Kurutun: Angelina Jolie de Dahil, Bütün Hollywood'u Aksiyon Halinde Göreceğimiz Yepyeni Dizi ve Filmler Geliyor!

etiket Marvel Hayranları Gözyaşlarınızı Kurutun: Angelina Jolie de Dahil, Bütün Hollywood'u Aksiyon Halinde Göreceğimiz Yepyeni Dizi ve Filmler Geliyor!

Süper kahraman sevdalıları özellikle de Marvel hayranları için inanılmaz haberlerimiz var, öyle böyle değil! 2020'den itibaren sizi aksiyona doyuracak yeni Marvel filmleri ve dizileri geliyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Marvel'ın yıllardır aşina olduğumuz ve bütün kahramanları adeta evimizin bir ferdi olan sinematik evreni Avengers: Endgame'le son buldu biliyorsunuz.

Marvel'ın yıllardır aşina olduğumuz ve bütün kahramanları adeta evimizin bir ferdi olan sinematik evreni Avengers: Endgame'le son buldu biliyorsunuz.

Biz henüz yas kıyafetlerimizi bile çıkaramamışken 'Bırakın yahu yası ması, bunlar boş iş. Bakın bizde neler var…'  diyen Marvel ve Disney cephesi, San Diego Comic-Con 2019’da üzerimize seri şekilde yeni dizi ve film projelerini fırlatıverdi.

İçinizden 'Robert Downey Jr. gerçeğinden sonra en fazla ne yapmış olabilirler ki?' diye geçirdiğinizi duyar gibiyiz. Sizlere en basit hamlelerinden birini açıklamak için sadece 'Angelina Jolie' desek yeterli olur herhalde!

Marvel ve Disney+ ortalığı kasıp kavurmaya hazırlanadursun, biz o sırada biraz bu yeni projelerden bahsedelim sizlere…

Marvel ve Disney+ ortalığı kasıp kavurmaya hazırlanadursun, biz o sırada biraz bu yeni projelerden bahsedelim sizlere…

Çayınızı kahvenizi alın ve rahat bir yere kurulun. Çünkü bu yeni projelerden bahsetmek biraz zaman alacak. Önce film cephesindeki gelişmelere değinip ardından yeni dizilere geçeceğiz. Eğer hazırsanız, başlayalım!

Black Widow (Vizyon Tarihi-1 Mayıs 2020)

Black Widow (Vizyon Tarihi-1 Mayıs 2020)

Natasha Romanoff'un geçmişine ışık tutacak ve yıllardır adı geçen ama bizim tam olarak neler yaşandığına henüz vakıf olamadığımız Budapeşte günlerine selam çakacak 'Black Widow' filmi ile Scarlett Johansson’ı tekrar beyaz perdede göreceğiz. 

Senaryosunu Jac Schaeffer'ın kaleme alıp Cate Shorthand'in yönetmenliğini üstleneceği filmin oyuncu kadrosunda ise Florence Pugh, David Harbour ve Rachel Wiesz gibi ünlü isimler yer alacak. Aksiyon sahnelerine doyacağımız zaten belli, Rachel Weisz’in 'filmin kötüsü' olduğu ve Scarlett Johansson'la kıran kırana savaşacağı bir filmden biz her şeyi bekliyoruz doğrusu…

The Eternals (Vizyon Tarihi-6 Kasım 2020)

The Eternals (Vizyon Tarihi-6 Kasım 2020)

Bu yeni film, çok uzun zaman önce süper güçler kazanmış 'antik süper kahramanları' konu alacak. Uzaylıların yaptıkları deneyler sonucu güçlerini kazanan ve bin yıllardır hayatta olan bu kahramanlar, perde arkasında dünyayı korumakla meşgul olacaklar. 

Oyuncu kadrosunu anlatmak içinse kelimelerimiz kifayetsiz kalır, zira bir biz yokuz o kadroda! Angelina Jolie, Salma Hayek, Don Lee, Lia McHugh, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henrt, Lauren Ridloff ve Richard Madden'lı bir 'The Eternals' filmi, ormanda on kaplan gücünde olur bizden söylemesi…

Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings (Vizyon Tarihi-12 Şubat 2021)

Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings (Vizyon Tarihi-12 Şubat 2021)

Bir süredir ortalıklarda dedikodusu dolaşan Marvel Sinematik Evreninin ilk Asyalı süper kahramanı Shang-Chi de önümüzdeki yıllarda aramıza katılacaklar listesinde. Destin Daniel Cretton'ın yöneteceği filmde Kung Fu ustası kahramanımız Shang-Chi'yi Simu Liu canlandıracak. 

Tony Leung'un Mandarin rolünde olacağı bilinen detaylar arasında ancak filmle ilgili diğer detaylar henüz gizemini koruyor. Bildiğimiz tek şey, daha önce Iron Man 3'te karşımıza çıkan Mandarin karakterinin esas Mandarin olmadığı ve kendisinin taklit edilmekten hiç hoşlanmadığı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doctor Strange: In the Multiverse of Madness (Vizyon Tarihi-7 Mayıs 2021)

Doctor Strange: In the Multiverse of Madness (Vizyon Tarihi-7 Mayıs 2021)

Wanda Maximoff ve Doctor Strange ikilisinin yer alacağı ve çoklu evren teorisini bizzat doğrulayacak olan filmin yönetmen koltuğunda Scott Derrickson var. Dizilerden bahsederken de detaylara değineceğiz gerçi ama kısaca belirtelim; bu film, Wanda Maximoff için planlanan yeni diziyle doğrudan bağlantılı olacak. Sizi bilemiyoruz ama biz Benedict Cumberbatch ve Elizabeth Olsen'ın birlikte çıkacağı maceralar için oldukça heyecanlandık doğrusu…

Thor: Love and Thunder (Vizyon Tarihi-5 Kasım 2021)

Thor: Love and Thunder (Vizyon Tarihi-5 Kasım 2021)

İnanır mısınız, yeni yapımları o kadar anlattık durduk ama asıl ilginç haber Thor cephesinde… Çünkü uzunca bir süredir ortalıklarda gözükmeyen Natalie Portman namıdiğer Jane Foster, Thor'u tahtından edip yeni Thor oluyor! 

Çizgi romanlarda çekici Mjolnir’e sahip olma yetisini kaybeden Thor'un yerine gizemli bir kadın karakter geçiyordu. Bu karakterin kim olduğunu anlamışsınızdır: Jane Foster! İşte Marvel evreninde dördüncü solo filmine kavuşan Thor’un hikâyesi de bu çizgide ilerleyecek. Chris Hemsworth ve Natalie Portman'a Valkyrie rolüyle Tessa Thompson eşlik edecek. Yönetmen koltuğunda ise Thor: Ragnarok'tan da aşina olduğumuz Taika Waititi yer alacak.

Blade (Vizyon Tarihi Belli Değil)

Blade (Vizyon Tarihi Belli Değil)

Yarı insan - yarı vampir avcımız Blade de yeni Marvel projeleri arasında kendine yer bulanlardan. SDCC 2019'da duyurulan projenin film ya da dizi olacağı henüz kesinleşmiş değil ancak başrolünde Oscar ödüllü Mahershala Ali'yi göreceğimiz bu yapımın film serisi olarak karşımıza çıkacağını tahmin ediyoruz. 

Yukarıda bahsettiğimiz yapımlar 4. Aşama filmler içinde yer alsa da Blade maalesef bu listeye dahil değil. İlerleyen zamanlarda Blade ile ilgili yeni gelişmeleri sizlerle paylaşacağız, beklemede kalın.

The Falcon and The Winter Soldier (Yayın Tarihi-2020 Sonbahar)

The Falcon and The Winter Soldier (Yayın Tarihi-2020 Sonbahar)

Eveeet, geldik dizi cephesine... 

Avengers: Endgame’de Captain America’nın emekliye ayrılıp meşhur kalkanını Falcon’a emanet etmesiyle birlikte yepyeni bir Captain America’mız olmuştu, hatırlarsanız. İşte yeni Captain America ve ona yoldaşlık edecek bir adet eski Winter Soldier ile Disney+ maceraları başlıyor. Bu ikiliyi 2020 sonbahar sezonundan itibaren ekranlarda görmeye başlayacağız.

Hawkeye (Yayın Tarihi-2021 Sonbahar)

Hawkeye (Yayın Tarihi-2021 Sonbahar)

Jeremy Renner'ın bir kez daha Clint Barton/Hawkeye olarak karşımıza çıkacağı ve Hawkeye kimliğini yeni sahibi Kate Bishop'a devrederek ona akıl hocalığı yapacağı dizi, 2021 sonbaharında ekrana gelmeye başlayacak. Bol bol kahramanlığın yanına dostluk, kardeşlik ve dünya barışı sosu serpiştirecek ve bir yandan güldürürken bir yandan da düşündürecek nur topu gibi bir Disney+ dizimiz oluyor anlayacağınız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

WandaVision (Yayın Tarihi-2021 İlkbahar)

WandaVision (Yayın Tarihi-2021 İlkbahar)

Aşkları Thanos yüzünden yarım kalan ve o ana dek normal bir hayat yaşamak için çırpınan iki anormal karakterimiz Wanda ve Vision, Disney+ ile ekranlara geri dönecek. Dizinin hikâyesinin nasıl işleneceği henüz muamma, ancak Doctor Strange filmiyle doğrudan bağlantılı olacağı biliniyor. E çoklu evren dedik, büyü falan dedik yani her türlü bu iş efsane olur, bizim inancımız tam!

Loki (Yayın Tarihi-2021 İlkbahar)

Loki (Yayın Tarihi-2021 İlkbahar)

Bizi en çok sevindiren gelişmelerden biri de Thor'un ihanet etmelere doymayan biricik üvey kardeşi Loki için planlanan dizi oldu. 2021'in ilkbahar sezonu itibariyle yayında olacak olan dizide Sonsuzluk Taşı'nı içinde barındıran Tesseract'ı alıp kaçan Loki’nin maceralarını izleyeceğiz. Tom Hiddleston'u İlk Avengers filmindeki Loki haliyle göreceğimiz bu dizi, açık ara favorimiz...

What If...? (Yayın Tarihi-2021 Yaz)

What If...? (Yayın Tarihi-2021 Yaz)

Son olarak teori üretmeyi sevenler için ideal bir dizi var bu kez karşımızda. Acaba sonu böyle mi olsaydı diye düşünenlere aradıkları tüm cevapları verecek bu animasyon serisi, alternatif senaryolar üzerinde duracak. Üstüne üstlük 25 Marvel aktörünün bizzat kendi sesleriyle!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
280
114
39
7
7
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rcpbyrm

asıl bomba what if olabilir :)

Emre Ç

Oha çıldırıyorum. Doctor Strange2----Thor: Love and Thunder--The Eternals 😍😍😍

Ahmet Eray Korkmaz

richard madden ,angelina jolie , natalie portman , maharsala ali sen ne yaptın marvel ?????? marvel artık rakipsizdir arkadaşlar.