Görüş Bildir
Haberler
Marsel İlhan, Roma'da Ana Tabloya Kaldı

Marsel İlhan, Roma'da Ana Tabloya Kaldı

Enver K.
10.05.2015 - 15:19
İçeriğin Devamı Aşağıda

İtalya Açık Tenis Turnuvası elemelerinde mücadele eden Türk tenisçi Marsel İlhan, İtalyan rakibi Gianluca Mager'i 2-0 yenerek, ana tabloya yükseldi.

İtalya'nın başkenti Roma'daki Foro Italico kortlarında bu yıl 72'ncisi düzenlenen ve erkeklerde toplam 3 milyon 830 bin 295 avro ödüllü turnuva ön eleme maçlarıyla başladı.

Turnuvada ana tabloya kalma mücadelesi veren Marsel İlhan, İtalyan Gianluca Mager ile eleme final turu müsabakasında karşılaştı.

Milli tenisçi çekişmeli geçen mücadelenin ilk setini, rakibinin servisini kırarak 6-4 kazandı. İkinci sette durumu 5-3'e getiren Marsel İlhan, 9. oyunda rakibine servis kırdırdı. Bu oyundan sonra toparlanan ve rakibinin servisteki hatalarını iyi değerlendiren Marsel İlhan, ikinci seti de 7-5'lik skorla hanesine yazdırarak, 1,5 saat süren maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla İlhan, Roma'daki ana tablo maçlarında oynamaya hak kazandı. Elemelerin final turu tamamlandıktan sonra İlhan'ın ana tablo ilk tur mücadelesindeki rakibi belli olacak.

Marsel İlhan, dün elemenin ilk turunda oynadığı İspanyol rakibi Daniel Gimeno Traver'i 6-4 ve 6-1'lik setlerle yenmişti.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın