Görüş Bildir
Haberler
Mark Zuckerberg Baba Oluyor

Mark Zuckerberg Baba Oluyor

Okan İmran
01.08.2015 - 10:23 Son Güncelleme: 01.08.2015 - 14:12
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mark Zuckerberg dün eşi Priscilla ve köpeği Beast ile birlikte çekilen bir fotoğraf paylaşarak bir kız bebek beklediklerini Facebook’tan tüm dünyaya duyurdu.

Zuckerberg ayrıca şimdiye kadar 3 düşük yaptıklarını ve insanların kendilerini yalnız hissetmemesi için bu deneyimi paylaştıklarını da ekledi.

33 Milyon 391 bin 164 takipçisi bulunan Facebook hesabından yayınladığı metin ise şu şekilde:

“Priscilla ve benim biraz heyecan verici haberlerimiz var: Bir kız bebek bekliyoruz!

Bu hayatımızda yeni bir bölüm olacak. Cilla doktor ve eğitimci olarak ve ben bu topluluk üzerinden ve hayırseverlik yaparak dünyanın her yerindeki insanların hayatına dokunma şansımız olduğu için çok şanslı olduk. Şimdi dünyayı kendi çocuğumuz ve bir sonraki nesil için daha iyi bir yer yapmaya odaklanacağız.

Bir deneyimi başlangıçta sizinle sizinle paylaşmak isteriz. Birkaç yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz ve bu yolda 3 düşük yaptık.

Bugünün açık ve bağlanmış dünyasında, bunları tartışmak bizi uzaklaştırmaz, bizi bir araya getirir. Anlayış ve tolerans yaratır ve bize umut verir.

Biz arkadaşlarımızla konuşmaya başladığımızda bunun sıkça gerçekleştiğini, tanıdığımız birçok insanın benzer sorunları yaşadığını ve nihayet neredeyse hepsinin sağlıklı çocukları olduğunu anladık.

Umarız bu deneyimi paylaşmak daha çok insana bizim hissettiğimiz aynı umudu verecektir ve daha çok insanın hikayelerini paylaşmasında yardımcı olacaktır.

Cilla ve çocuğumuz sağlıklı. Ben onunla tanışmak için çok heyecanlıyım ve köpeğimiz Beast’in neler olacağına dair hiçbir fikri yok. Ultrasonumuzda parmağını kaldırarak “beğen” işareti bile yaptı böylece ben benden sonra işi devralacağına ikna oldum.

Onun dünyaya gelişini karşılamayı ve yakında o dışarı çıkıp herkesle tanışmaya hazır olduğunda daha fazla paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.”

Bir çocuğunuz olacağını öğrendiğinizde çok umutlu hissediyorsunuz. İleride nasıl biri olacağını hayal ediyorsunuz ve onların geleceği için umutlarınızı düşlüyorsunuz. Plan yapmaya başlıyorsunuz ve ardından onlar gidiyorlar. Bu çok yalnız bir deneyim. Birçok insan düşükler hakkında konuşmuyor çünkü problemlerinizin sizi uzaklaştıracağı ya da ayıplanacağınız konusunda kaygılanıyorsunuz. Bu yüzden tek başınıza mücadele ediyorsunuz.

Bizim hamileliğimiz ile ilgili iyi haberimiz kayıp riskinin düşük olacağı kadar zaman geçti ve biz çok umutluyuz.

Sosyalmedya.co

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın