Görüş Bildir
Haberler
Manuş Baba Soğuğu Bahane Edip Sahneye Çıkmadı! Hayranlarından Büyük Tepki Geldi...

Manuş Baba Soğuğu Bahane Edip Sahneye Çıkmadı! Hayranlarından Büyük Tepki Geldi...

GNS
16.01.2022 - 19:53

Manuş Baba, bir kayak merkezinde binlerce kişiyi soğukta bekletti. Konser vermesi beklenen sanatçı, havanın çok soğuk olduğunu gerekçe olarak sunarak sahneye çıkmadı. Öğlen saatlerinde başlaması gereken konser bir türlü başlamayınca, alanda bekleyenler şaşkına döndü. Hayranları duruma tepki gösterdi.  İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir kayak merkezinde konser vermesi beklenen ünlü sanatçı Manuş Baba, soğuk sebebiyle sahneye çıkmayınca bekleyen binlerce kişi sinirlendi. Öğlen saatlerinde başlaması gereken konser için alanda toplanan kalabalık, sanatçının bir türlü sahneye gelmemesiyle tepki göstermeye başladı. İşte detaylar...

Manuş Baba Sahneye Çıkmadı

Manuş Baba Sahneye Çıkmadı

Bir kayak merkezi hafta sonunda binlerce kişiye ev sahipliği yaptı. Havanın soğukluğuna rağmen yaklaşık 10 bin kişinin bulunduğu kayak merkezi ünlü bir sanatçının konseri için etkinlik düzenledi. Manuş Baba'nın konserde sahne alacağı günler öncesinden duyuruldu.

Soğuk Olduğu İçin Sahneye Çıkmadı

Soğuk Olduğu İçin Sahneye Çıkmadı

14.00'da başlaması gereken konserin başlamaması ve sanatçının sahneye çıkmaması, bekleyenlerin sinirlenmesine sebep oldu. Manuş Baba'nın soğuk olması sebebiyle sahneye çıkmadığı öğrenildi.

Bu Soğukta Saatlerce Bekledik

Bu Soğukta Saatlerce Bekledik

Tüm hayranların soğuğa karşılık kendisini saatlerce beklemesi ile büyük bir hayal kırıklığı yaşandığı belirtildi. Duruma tepki gösteren hayranları, “Biz onun için gelmiştik. Bu soğukta saatlerce onu bekledik. Sahneye çıkmaması bizleri çok üzdü. Bu yaptığını kendisine yakıştıramadık” ifadelerini kullandı.

Kayak Merkezi Tarafından Özür Dilendi

Kayak Merkezi Tarafından Özür Dilendi

Kayak merkezi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, hazırlık aşamasında yaşanan teknik aksaklıklardan bahsetti. Sonrasında misafirlerinden özür dileyerek yeni etkinliklerde durumu telafi edeceklerini belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlgili Kayak Merkezi Tarafından Yapılan Açıklama

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
24
18
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Bu havada söylenmez. Bu hava da gidilmez diye de zamanında uyarmıştı, ciddiymiş.

Putler

Kayak merkezinin sıcak olmasını mı bekliyordun acaba? Bu durum hayatın akışına ters değil mi zibidi? Soğukta ne oluyor mesela? Şeyin içeri mi kaçıyor???

Putler

*Ses tellerin.

Leyla Ersöz

Allah Allah çok şaşırdım kayak merkezinde soğuk ne arar yani 45 derece falandır normalde (!)