Görüş Bildir
Haberler
Mansur Yavaş'tan Ankara'yı Yeşillendirme Kampanyası

Mansur Yavaş'tan Ankara'yı Yeşillendirme Kampanyası

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 'Yeşilin Başkenti' projesini hayata geçiriyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, konu ile ilgili olarak sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı videolu paylaşımda, 'Gelin Ankara'yı birlikte #YeşilinBaşkenti'ne dönüştürelim, Milli Mücadele'nin kalbinde yeniden yeşerelim' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent’i daha yeşil yapmak için harekete geçti. “Yeşilin Başkenti” projesi ile yeni bir kampanya başlatan Yavaş, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı videolu paylaşımla vatandaşları ağaç dikme kampanyasına davet etti.

5 farklı lokasyona bağış yapılabilecek

5 farklı lokasyona bağış yapılabilecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Yeşilin Başkenti” projesini hayata geçirmek için başlattıkları kampanyayı “Bazı projeler ömürlüktür. Yerli üreticilerimizin fidanları Atatürk'ün Başkent'inde hatırasına nefes, evlatlarımıza ve torunlarımıza miras olacak. Gelin Ankara'yı birlikte #YeşilinBaşkenti'ne dönüştürelim, Milli Mücadele'nin kalbinde yeniden yeşerelim” sözleriyle duyurdu.

“ www.yesilinbaskenti.com ”  web sitesi aracılığıyla vatandaşlar, internet üzerinden fidan bağışı yaparak, fidanların bakımı için de katkıda bulunabilecek. ANFA koordinatörlüğünde düzenlenen kampanya kapsamında sitede yer alan “Yaşam Paketi Satın Al” butonuna tıklayan vatandaşlar;

-Nusret Suman Anısına Tahar Tepesi’ne,

-Feriha Sanerk Anısına Yakacık Kırandağı’na,

-Halil İnalcık Anısına İncek Toki Altına,

-Özlem Türeci Adına Beysukent Ceren Damar Parkı’na,

-Sabiha Gökçen Anısına ise Çankaya Dikmen 4.Etap Lokasyonuna dikilmek üzere 150-200 cm boylarında karaçam, ladin, meşe, sedir ve selvi ağacı bağışında bulunabilecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başkası adına hediye seçeneği

Başkası adına hediye seçeneği

Kampanyanın web sayfasında hediye gönderme opsiyonu ile başkası adına hediye fidan alabilmek de mümkün olacak.

Yerli üreticilere destek sağlayan projede her satın alma işlemi sonrası sistem tarafından fidan bağışında bulunan vatandaşlar adına teşekkür sertifikası da oluşturulacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
53
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın