Görüş Bildir
Haberler
Mansur Yavaş İşsiz Kalanlar İçin Kampanya Başlattı, Farklı Partilerden Destek Geldi: '6 Milyon Tek Yürek'

etiket Mansur Yavaş İşsiz Kalanlar İçin Kampanya Başlattı, Farklı Partilerden Destek Geldi: '6 Milyon Tek Yürek'

Ulaş
29.03.2020 - 22:43

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, koronavirüs salgını nedeniyle mağdur olan esnaf, işçi ve zanaatkarlar için yardım kampanyası başlattı. 'Dayanışma İçin 6 Milyon Tek Yürek' sloganı ile başlatılan proje, farklı partilerden ve siyasi liderlerden destek gördü. Tiyatro sanatçısı Erdal Beşikçioğlu da projeye destek veren isimler arasında yer aldı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yavaş, salgın nedeniyle işsiz kalan yüz binlerce için başlattığı kampanyayı Twitter'dan duyurdu.

Mansur Yavaş, çağrı metninde, 'Berberden garsona, terziden işçiye... Birçok esnaf, sanatkar ve işçimiz bu süreçte mesleklerinden mahrum ve işsiz kaldılar' diyerek 'Dayanışmayı büyütmek için #6MilyonTekYürek olalım, zorlukları birlikte aşalım' ifadesini kullandı.

Sanatçı Erdal Beşikçioğlu bağış kampanyasını destekleyenler arasında yerini aldı.

Beşikçioğlu, koronavirüs nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlara yardım edilmesi gerektiğini söyleyerek, “ABB’nin başlattığı bağış kampanyasına destek vererek, siz de yarım elinizi uzatabilirsiniz. Unutmayın bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit de memleketi kurtarır. Hep birlikte sağlıklı günlere, yeter ki evde kal Türkiye” dedi.

Mansur Yavaş'ın çağrısı diğer partilerden de destek gördü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu 'Örnek projelerinden dolayı Sn. Mansur Yavaş ve ekibini tebrik ediyor, bu tür çalışmaların artmasını temenni ediyorum. Sosyal dayanışma açısından oluşturulan bu kampanyayı kıymetli buluyor ve destekliyorum.' dedi.

Gelecek Partisi '500 koli gıda yardımında bulunacağını' duyurdu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün 'Gün dayanışma günü, gün birlik beraberlik günü. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mansur Yavaş’ı başlattığı #6milyontekyürek kampanyası dolayısıyla tebrik ediyor ve Gelecek Partisi olarak 500 koli gıda yardımıyla “Biz de varız” diyoruz.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
781
290
15
13
11
9
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sefa Döner

Lütfen tarafsız konuşalım şu adamın yaptığını siyasi olarak kim yaptı? Yani bazıları hala ihale peşinde koşarken bu adam fakir fukarayı düşünüyor. Kesinli... Devamını Gör

yigitalp-tokur

MANSUR YAVAŞ’ı Cumhurbaşkanı olarak görme dileğiyle...

Aykut Escobar

Mansur Başkanın çalışmalarını gördükçe alavere dalavere ile kaybettiği önceki dönem seçimlerine olan üzüntüm katbekat artıyor. Haysiyetsiz, karaktersiz hırsı... Devamını Gör