Görüş Bildir
Haberler
Mansur Yavaş'ı Trafikte Takip Eden Vatandaşın Anlattıkları Viral Oldu: 'Hayranlıkla İzledim, Gözlerim Yaşardı'

Mansur Yavaş'ı Trafikte Takip Eden Vatandaşın Anlattıkları Viral Oldu: 'Hayranlıkla İzledim, Gözlerim Yaşardı'

Mansur Yavaş'ı 5 kilometre boyunca izledi, gördüklerini anlatmasının ardından sosyal medyada gündem oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, makam aracıyla trafikte hareket halindeyken bir Ankaralı tarafından 5 kilometre boyunca izlendi. 

Yavaş'ı izlemesinin ardından gözlemlerini sosyal medya hesabından paylaşan Mustafa isimli Ankaralı'nın anlattıkları sosyal medyada gündem oldu.

Twitter kullanıcısının yaptığı paylaşım 👇

'Başkanım bu gün trafikte sizin makam aracınızla denk geldik, siz de araçtaydınız' diyen Ankaralı, 'Aynı yönde 5 km boyunca ilerledik, çakar yok, koruma aracı yok, trafik kurallarına uyuluyor, hayranlıkla izledim, gözlerim yaşardı. Hasret kalmışız sizin gibi devlet adamlarına' ifadesini kullandı.

'Işıklarda yan yana bekledik sizinle, şoförünüz yol boyu kimseden zorla yol almaya çalışmadı. İkna oldum ben siz hakkı ve halkı gözeten bir başkansınız, Ankara'ya çok yakıştınız' diyen Ankaralı Mustafa'nın paylaşımı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Binlerce beğeni aldı 👇

Twitter'da Millet İttifakı Büyükşehir Belediyelerinden haberler paylaşan 'Büyükşehir Çalışıyor' hesabı da açıklamaları, 'Bir Ankaralının trafikte Mansur Yavaş’la karşılaşması' notu ile paylaştı. Paylaşımın 60 bine yakın beğeni aldığı görüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
35
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Crash

Memleket medeniyetten o denli uzak kaldi ki medeni her hareket buyuk hayranlik ve saskinlik yaratiyor insanlarda artik. O denli yabancilasmisiz...