Görüş Bildir
Haberler
Manisa'da Dört Gencin Öldürülmesine İlişkin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Manisa'da Dört Gencin Öldürülmesine İlişkin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Ulaş
01.02.2021 - 11:53

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde ölü bulunan 4 gençten 3’ünün başından vurularak birinin de boynunun kırılarak öldürüldüğü tespit edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Manisa’nın Ahmetli ilçesine bağlı Kestelli Mahallesi’nde jandarma tarafından aynı yerde 4 kişinin cansız bedeni bulundu. Ova yolundan traktörle geçen bir çiftçinin fark etmesi sonucu olay yerine Ahmetli Jandarma ekipleri ve jandarma olay yeri inceleme ekipleri intikal etti.

Üç kişi ateşli silah ile vurulmuş, bir kişinin boynu kırılmış...

Üç kişi ateşli silah ile vurulmuş, bir kişinin boynu kırılmış...

Olay yerinde tek kırma diye bilinen bir adet tüfek bulunduğu iddia edilirken Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı ile Ahmetli İlçe Jandarma ekipleri soruşturma ağını genişletti. Olay yerinde yapılan incelemede 3 erkeğin av tüfeği ile baş kısmına vurulduğu, Muharrem Zengin’in ise bedeninde delici, kesici veya silahla vurulmuş bir izin olmadığı, boynunun kırılmış olduğu tespit edildi.

Ayrıca olayda kullanıldığı öngörülen av tüfeğinin ruhsatsız olduğu ve olay yerinde hayatını kaybeden Muharrem Zengin’in babasına ait olduğu tespit edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
39
16
11
6
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
o yorum yapılacak

Nasıl olur ya! Aklım almıyor 4 genci birbirlerinin yanında öldürmüşler:( Her biri arkadaşlarının ölümüne şahit olmuş!Korkunç! Dehşet verici! Neden oldu! Niye... Devamını Gör

No name

Çok üzücü çok. Dört genç kim bilir ne uğruna feci şekilde öldürüldüler. Ne desek ne söylesek boş.. Umarım bunu yapanlar en ağır cezayı alırlar.

Kata kulli

Çok tuhaf bir cinayet. Tüfek ölen gencin babasına ait. Yanlarında tüfeğin ne işi vardı acaba