Görüş Bildir
Haberler
Manchester'ın Yıldızı Mason Greenwood Tutuklandı! Greenwood Ne Yaptı, Neden Tutuklandı? İşte O Görüntüler...

Manchester'ın Yıldızı Mason Greenwood Tutuklandı! Greenwood Ne Yaptı, Neden Tutuklandı? İşte O Görüntüler...

Müge Kakşi
31.01.2022 - 00:45

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın yıldız oyuncusu Mason Greenwood tutuklandı. İngiliz basınında yer alan bilgilere göre ünlü futbolcunun eski sevgilisi sosyal medya üzerinden Greenwood'un şiddetine ve tacizine maruz kaldığını açıklamıştı. Manchester United ise futbolcu hakkında soruşturma açıldığını ve bir  oyuncunun antrenmanlara ve maçlara alınmayacağını ifade etti, Kısa süre sonra Mason Greenwood tutuklandı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Manchester United'da forma giyen ünlü futbolcu Mason Greenwood'un eski sevgilisine taciz ve şiddette bulunduğu iddiaları futbol camiasında yankılanmıştı. Ardından Manchester açıklama yaparak oyuncu hakkında soruşturma açıldığını ve bu süre zarfında Greenwood'un antremanlara katılmayacağını açıklamıştı. Gelen son bilgiye göre yıldız oyuncu tutuklandı. Peki Mason Greenwood ne yaptı? İşte detaylar...

Manchester'ın Yıldızı Mason Greenwood Tutuklandı

Manchester'ın Yıldızı Mason Greenwood Tutuklandı

Mason Greenwood'un eski sevgilisi Harriet Robson, paylaştığı fotoğraflarla İngiliz futbolcu tarafından şiddete uğradığını açıklamıştı.

Manchester United'da bazı futbolcular, Mason Greenwood'u sosyal medyada takipten çıkartarak şiddete karşı tavır gösterdi.

Manchester United, Mason Greenwood'un bir sonraki duyuruya kadar takımla antrenman ve maç kadrolarına alınmayacağını açıkladı. Kısa bir sonra sonra Mason Greenwood tutuklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın