Görüş Bildir
Haberler
Makyajla Gıdı Gizleme Yolları

Makyajla Gıdı Gizleme Yolları

Elif Altunten
30.04.2014 - 11:16 Son Güncelleme: 30.04.2014 - 12:56

Çenenizin altında sarkan gıdınızın varlığından şikayetçiyseniz, hiç bir estetik müdahaleye başvurmadan yalnızca bir kaç makyaj tekniği sayesinde bu görüntüden kurtulabilirsiniz.

İlk önce saçlarınızı topuz ya da at kuyruğu yapmalısınız. Saçlarınızı yüzünüzden uzaklaştırmanız ve boynunuzu açığa çıkarmanız dikkatleri daha çok yüzünüze çekeceğinden gıdınız o kadar da göze batmayacaktır. Bunun yanında etkili bir göz makyajı yapıp gıdınızın dikkat çekmemesini sağlayabilirsiniz. Dikkatleri dudak ve böylece gıdı bölgenize çekmemek için, ruj seçiminizi soft renklerde tercih etmelisiniz.

Normal fondöten renginizin bir ya da iki ton koyusunu çene kemiğinize uygulamak gıdınızı saklamanın kolay ve garantili yollarındandır. Kendi cilt renginizdeki fondöteni yüzünüze uygulayıp, bir iki ton koyu renk ile gölgelemeler yapın. Çene kemiğinize geldiğinizde koyu renk fondöteni çene kemiğinize ve boynuza uygulayın.

Gıdınızı saklamanın bir diğer yolu da broznlaştırıcı pudra kullanmaktır. Bunun için bronzlaştırıcı pudrayı boynunuza uygulamanız yeterli. Daha doğal bir görünüm elde etmek istiyorsanız, boynunuza sürdüğünüz bronzlaştırıcı pudranızı yanaklarınıza da uygulayabilirsiniz.

Gıdıyı kamufle etmenin bir diğer yolu da dekolte bölgenizi de ön plana çıkartmak olacaktır. Yakası kapalı bluzlar yerine v yaka bluzlar tercih edebilirsiniz. Bunun yanında dekolte bölgenize uygulayacağınız ışıltılı pudralarla da dikkatleri gıdınızdan uzaklaştırabilirsiniz. 

haber kaynağı: simdimoda.net/estetik-güzellik

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın