Görüş Bildir
Haberler
Makyaj Yaparken Senin Olmazsa Olmazını Söylüyoruz!

Makyaj Yaparken Senin Olmazsa Olmazını Söylüyoruz!

Galina Grigoryevna
23.07.2018 - 17:08 Son Güncelleme: 26.12.2018 - 12:45

Herkesin makyajda vazgeçemediği bir olmazsa olmazı vardır. Kimi maskara sürmeden çıkamaz, kimisi rujsuz alsa. Eyeliner konusuna hiç değinmeyeyim isterseniz çünkü yeni moda eyeliner olmadan bakkala bile gitmemek! Bakalım senin vazgeçilmezin neymiş?

Hadi teste başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hangi renk tonlarını beğeniyorsun?

2. Hangi tarz eyeliner çekme tekniği sana daha yakın?

3. Aydınlatıcını genellikle hangisinden seçersin?

4. Fondöteni nasıl sürersin?

5. Ruj çeşitlerini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Allık renklerin genellikle hangi ton olur?

7. Hangisi senin maskara tarzına daha yakın?

8. Göz altı morluklarını kapatıyor musun?

8. Göz altı morluklarını kapatıyor musun?

9. En güzel halimiz doğal olan halimiz diyenler burada mı?

Fondöten!

Senin makyajının olmazsa olmazı fondöten. Sen asla fondötensiz dışarıya çıkmıyorsun. Bakkala bile fondöten sürmeden çıkmıyorsun. Çok fazla makyaj yapan birisi değilsin fakat fondöten hayatının vazgeçilmezi haline gelmiş. Kaç çeşit fondötenin olduğunu sen bile bilmiyorsun. Genelikle mat fondötenler yakışıyor sana. Parlak fondötenler de senin yüzüne gidiyor. Renk geçişlerinde başarılısın ve güzel yüzünü daha da güzelleştiriyorsun. Tabi bizce en güzel halin doğal halin ama sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan o da güzel.

Maskara!

Sen maskara sürmeden dışarı çıkmıyorsun. Maskara senin için hayat felsefesi haline gelmiş. Kirpiklerinin güzelliğinin farkındasın tabii daha da göz önüne çıkartayım diyorsun. Sen de haklısın bu kadar güzel kirpikler kimsede yok. Hiçbir şey sürmeden maskara sürsen sadece senin için en doğal makyaj oluyor. Yüzünün başka hiçbir şeye ihtiyacı yok. Kirpiklerin sana yetiyor. Maskara seçimini doğru yaptığın zaman daha da güzel olacaksın tavsiyemiz. Maskara sürmeden markete bile çıkmayan sen için kendine en doğru maskarayı bulmanı öneriyoruz ve 3 yıldızla uğurluyoruz.

Ruj!

Senin vazgeçilmezin ruj. Her şeyi bırak sadece çantanda ruj bulundur. Çok güzel bir tenin var ve başka bir malzemeye ihtiyaç duymuyorsun. Senin makyaj malzemen ruj! Farklı renkte birçok rujun bulunuyor. Dünyanın bütün rujları sende birleşmiş gibi duruyor. Gerçekten şaşırtıcı. Kendine hangi rujun gittiğini iyi biliyorsun ve kombinine göre ruju iyi seçiyorsun. Sen ruj konusunda kendini aşmışsın. Tavsiyelerin insanları şaşırtıyor. Ruj sür gerisini boşver. Senin için en kalıcı ruj dünyanın en iyi arkadaşı gibi. Seni terk etmeyen ve aldatmayan bir sevgili gibi. Koyu tonların yakıştığı dudaklarını ön plana çıkarmanın zamanı geldi.

Eyeliner!

Evet senin gibileri çok iyi biliyoruz. Sabah uyandığında dişini fırçalamadan önce gözlerine eyeliner çekerler. Senin vazgeçilmezin eyeliner çekmek. Gözlerinin yapısını çok iyi tanıyorsun ve kendine hangi eyelinerın güzel geldiğini biliyorsun. Mutlaka bu tarzla devam et. Bazı yenilikler sana iyi geliyor. Yeni tarz eyeliner, farklı renk eyeliner... Sade ve sakin kişiliğini eyeliner ile taçlandırıyorsun. Yüzüne hiç bir şey sürmeden sadece eyeliner sürmen yeterli oluyor. Doğalsın ve bu çevrenin çok hoşuna gidiyor. Senin tarzını seviyorlar ve biliyorsun ne kadar az makyaj o kadar iyi. Eyeliner ile arandaki ilişkiyi sorgulamıyoruz tabii o da senden bayağı hoşlanıyor gibi. İkinize de hayatta mutluluklar diliyoruz.

Far!

Far!

Vazgeçilmezin mi nedir? Hemen söyleyelim: far! Sen gün içinde far sürmeden dışarı adım atmıyorsun. Far senin gözlerini ortaya çıkartıyor ve o kadar güzel gösteriyor ki seni asla vazgeçemiyorsun. Tabii en güzel halin doğal halin fakat sen far sürdüğünde hele ki kendine en yakışan tonları sürdüğünde harika bir görünüme bürünüyorsun. Gözlerinin her zaman güzel olduğunu söyleyenlerle karşılaştın fakat sen küçük oynamalarla onları çok daha güzel hale getiriyorsun. Sihirbaz gibisin. Gözlerin senden çok memnun. Renk seçimi konusunda profesyonel olmuşsun. Seni ondan onu senden ayıramaz hale gelmişsiniz. İkinize de mutluluklar dileriz.

Allık!

Şeftali tonları, pembişler ve turuncular... Sen ve allık birbirinden kopmayan bitirim bir ikili olmuşsunuz. Allık olmadan sokağa adım atmaz hale gelmişsin o da sen olmadan bir yere kıpırdayacak gibi durmuyor. Sen tonlarını mevsimlere göre ayarlayan ve bu konuda eline su dökülmeyecek kadar allık konusunda uzman olmuşsun. Allık ve senin aranda bir bağ kurmak isterdik fakat sen zaten hayatını kurmuşsun. Allık kullanmak herkesin harcı değil. Herkes kullanamaz allık biliyoruz. Allıklarının koleksiyonunu herkese açmıyorsun ve başlarına bir şey gelsin hayatın yıkılıyor. Tatlı pembiş yanaklarına allıklar gerçekten çok hoş duruyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
528
291
119
61
39
38
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aşkito muyum ben

Yanlış. Olmazsa olmazim fondötenim değil rimelim beybisi.

Gökçe Başak

ruj! bildi valla cantamda en az 4 ruj tasirim

Mine Baycan

fondöten