Görüş Bildir
Haberler
Makyaj Tercihlerine Göre Hangi Stil İkonusun?

etiket Makyaj Tercihlerine Göre Hangi Stil İkonusun?

20.09.2018 - 15:50

Makyajsız duramayanlar mısın, yoksa olsa da olmasa da olur diyenlerden mi bilmiyoruz ama, tercihlerine göre sana hangi moda ikonu olduğunu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle makyajının olmazsa olmazını öğrenelim!

2. Şimdi de hangi ruj renginin favorin olduğunu söyle!

3. Hangi göz makyajı tam senlik?

4. Peki bu makyajlardan hangisi senin yüzünde olmalıydı?

5. Şimdi de yüzünde ön plana çıkarmayı sevdiğin bölgeyi söyle!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Günlük makyajına ne kadar vakit harcıyorsun?

7. Olmasa da olur dediğin makyaj malzemesi hangisi?

8. Son olarak, sence bu eyeliner stillerinden hangisi en iyisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Marilyn Monroe!

Marilyn Monroe!

Cesur seçimlerin ve dikkat çeken tarzınla elbette Marilyn Monroe’sun! Bir cesaret timsali olarak insanların cesaret edemeyeceği kıyafetleri giymek senin için mesele bile olmaz. Çünkü sen başkasın, bambaşkasın. Bir kadın hem güzel, hem alımlı, hem seksi, hem çekici olur mu? Oluyormuş demek ki! Tüm bunların sırrını bizimle de paylaş diyoruz. Ne dersin?

Audrey Hepburn!

Audrey Hepburn!

Sen tam bir Audrey Hepburn’sün! Sadelik, zarafet denildi mi, akla ilk hep sen gelirsin. Şatafatlı, gösterişli, allı pullu şeyleri bırak giyinmeyi, aklının ucundan bile geçirmezsin.Dikkat çekici olmak asla senin hedefin olmuyor. Ancak zarafetin, sadeliğin ve şıklığınla ilgiyi üzerinde toplamayı başarıyorsun. ‘Yere bakan, yürek yakan’ derler ya, ha işte sen tam olarak onlardansın. Sadelikle başka kimsenin ulaşamayacağı bir görsel şölen oluşturuyorsun, bize de sırrını söyler misin?

Cara Delevingne!

Cara Delevingne!

Enerjin, çılgınlığın, en önemlisi de bütün bunların tarzına yansımış haliyle Cara Delevigne’sın! Günlük hayatta, rahat ne buluyorsan giyinip çıkıyorsun. İşin garip yanı da bu zaten, öylesine seçtiğin o kıyafetlerle bile ışıldıyorsun. Ama önemli bir görüşme ya da davet olduğunda içindeki hispter ortadan kayboluyor ve yerine Hollywood yıldızı geliyor! Bunun sırrını da bize öğretirsen iyi olur, zira şaşkınlıktan küçük dilimizi yuttuk bile!

Coco Chanel!

Coco Chanel!

Sen sadece bir moda ikonu değil, bir moda devrimcisi olan Coco Chanel’sin! Klasik olan her şey senin gardırobunun mihenk taşıdır, biliriz. Spor kıyafetlerle neredeyse hiiiç işin olmaz. Sen kesinlikle şıklık timsalisin! Her yerde ve her zaman içinde rahat edebileceğin kıyafetleri seçerken, her nasıl oluyorsa, şıklığını da muhafaza edersin. Modayı takip etmezsin, moda seni takip eder, ardından da arkadaşların. Biz de peşine takıldık, haberin olsun!

Helena Bonham Carter!

Helena Bonham Carter!

Sen moda ikonlarının en özgürü, en cesuru, en kural tanımazı, Helena Bonham Carter’sın! Senin rengin kesinlikle siyah. Her ne giyersen giy illa ki bir detayda siyah kullanıyorsun. Ama ne kullanmak! Siyahı kombinlerinde bu kadar iyi kullanan başkası yoktur. Bu konuda kimse eline su dökemez yani. Aykırı tarzınla ve uyumsuzluktan yarattığın uyumunla sen kesinlikle kimselere benzemiyorsun!

Mary-Kate ve Ashley Olsen!

Mary-Kate ve Ashley Olsen!

Bir modern zaman yolcusu olmana rağmen, geçmişte yaşadığına göre sen kesinlikle Olsen kardeşlerdensin! Kullanılmış parçaların bir ruhu ve yaşanmışlığı olduğuna inandığından ikinci el eşyalar satan butikler senin en uğrak mekanlarından oluyor. Eski parçalarla yeni parçaları kombinleyip kendine özgü bambaşka bir tarz yaratıyorsun. Bir de geniş bir hayran kitlesi kuşkusuz. Farklı tarzlara  bile sahip olsalar, insanlar senin zevkini tartışma konusu bile yapmıyorlar. Bu kendine özgü tavrın ve geçmişle günümüzü buluşturma arzun seni bambaşka bir boyuta taşıyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
377
220
105
47
20
20
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıla Güzel

Marlyn Monroe hanımefendi çıktı. Aynalar buna gülüyor, Marlu Monroe mezarında ters dönüyor. :D

layd hamdiye

Marilyn Monroe..rahmetli çok güzeldi..

Edanur Sömerli

Marilyn Monroe! Cesur seçimlerin ve dikkat çeken tarzınla elbette Marilyn Monroe’sun! Bir cesaret timsali olarak insanların cesaret edemeyeceği kıyafetleri ... Devamını Gör