Görüş Bildir
Haberler
Make-up Art Cosmetics (M.A.C)'in En Sevilen Ürünleri

etiket Make-up Art Cosmetics (M.A.C)'in En Sevilen Ürünleri

Ezgi Bulut
18.07.2021 - 10:30

Bir makyajın estetik gözükmesi kadar uzun süre dayanıklı olması da oldukça önemli. Bu da kuşkusuz kaliteli malzemeler kullanmaktan geçiyor. Çoğu zaman uygun fiyatlı olması açısından büyük markaların muadillerini tercih etsek de sonucun aynı güzellikte olmadığını biliyoruz. Bu yüzden birkaç defa uygun fiyatlı makyaj  malzemesi almaktansa bir kez paraya kıyıp kaliteli ürün almak çok daha mantıklı.

Bu işin de kraliçesi de tabii ki Make-up Art Cosmetics (M.A.C) diyebiliriz. Ürünlerini kullanıp da pişman olan insan gerçekten çok az. Cildinize uygun makyaj malzemesini bulduğunuzda favori ürününüz olacağına eminim. Üstelik M.A.C sadece makyaj malzemesi değil, cilt bakım ürünleri, aksesuar, parfüm gibi ürünleri de profesyonel düzeyde üretmeyi başarıyor. Gelin en sevilen M.A.C ürünlerine göz atalım.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cilt temizliği bu işin temel noktası.

1. Cilt temizliği bu işin temel noktası.

Hem günlük bakım için hem de makyaj öncesi cildin temiz olması şart. Kullandığınız ürünlerden en iyi performansı almak için yüzünüzü iyi bir şekilde temizlemeyi ihmal etmeyin. Kremsi köpük Coral gass ve Super Duo Charged Water ile geliştirilen Mac C Vitamini İçeren Temizleyici - Lightful C + Coral Grass derin bir temizlik yanında cildinizdeki renk eşitsizliğini giderir ve aydınlatır. Ayrıca harika kokuyor. 

Bir kullanıcı yorumu: Aşırı derecede ilk yıkamada bile cilde parlaklık veren harika bir yıkama jeli çok seviyorum.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

2. Nemlendirici kullanmayı unutmuyoruz.

2. Nemlendirici kullanmayı unutmuyoruz.

Kuru, yağlı ya da karma bir cildiniz olsa da nem daima büyük bir ihtiyaç. Bol su tüketmek en büyük nem kaynağı olsa da cildi hem sabah hem de gece iyi bir nemlendirici ile beslemelisiniz. Mac Studio Moisture Cream hem nemlendirici hem de sıkılaştırıcı bir etkiye sahip. Çarkıfelek meyvesi, ıspanak yaprağı, yeşil çay, yosun, buğday tohumu ve hindistan cevizi gibi besleyici bitki özlerinden oluşan bu kremsi nemlendirici, düzenli kullanımda ince çizgilerin azalmasında da oldukça etkili.

Bir kullanıcı yorumu: İkinci kutumu aldım. Kaymak gibi bir kıvamı var anında ipek gibi yapıyor yüzü ve kokusu hafif yeşillik kokusu gibi. 🌿 Sivilce yapmadı kuru karma cildim ve en sevdiğim etkisi çok hoş bir şekilde yüzü parlatıyor.

Kremsi yapı sizin cildinize ağır geliyorsa benzer özelliklerdeki jel formüllü Mac Mineralize Charged Water Moisture Gel'i de kullanmayı düşünebilirsiniz.

3. Göz çevresini hazırlamak net bitişli bir makyaj için şart.

3. Göz çevresini hazırlamak net bitişli bir makyaj için şart.

Göz altlarındaki şişkinlik, morluk gibi sorunlar kapatıcı kullanılarak yok edilebiliyor ancak bunu uzun süreli hale getirmek ve temiz görünmesini sağlamak için göz nemlendiricisine ihtiyaç var. Mac Fast Response Eye Cream ile koyulukları, ince çizgi ve kırışıklıkları gizlemek çok kolay. 

Bir kullanıcı yorumu: Bu ürünü göz altlarına sürdüğünüz zaman kadife gibi yumuşacık yapıyor ve concealer birikme ya da çizgilenme yapmıyor. Mac makyaj uzmanı tester uygulamıştı çok pahalı olduğunu düşünmüştüm ancak 1 kez aldığınız zaman asla pişman olmayacaksınız ve tekrar satın alacaksınız. İçeriğinde salyangoz yağı var diye anlatılmıştı. Morluk ve şişlikler için etkili. Pahalı gibi geliyor ama inanın her gün kullanmama rağmen 1 yıl geçti şimdi yenisini satın aldım.

Benzer göz kremlerine buradan ulaşabilirsiniz.

4. Kusursuz makyajın vazgeçilmezi makyaj bazı.

4. Kusursuz makyajın vazgeçilmezi makyaj bazı.

Fondöten, kapatıcı ya da yüzünüze süreceğiniz diğer tüm malzemelerin tam performans göstermesi için cildi hazırlamada makyaj bazı kullanmak çok önemli bir adım. Mac Makyaj Bazı - Prep + Prime Skin Refined Zone yağlanmayı azaltarak mat bir görünüm sağlarken gözenekleri de büyük oranda yok etmekte. 

Bir kullanıcı yorumu: Makyaj yaptıktan sonra cildinizde pürüzsüzlük arıyorsanız bu ürünü kullanmalısınız.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

5. Tüm makyajın gözdesi fondötene gelebiliriz.

5. Tüm makyajın gözdesi fondötene gelebiliriz.

İster sade ister ağır bir makyaj yapın, doğru fondöten kullanımı ile makyajınızı üç boyut öteye taşımanızda en büyük yardımcınız kesinlikle fondöten. Bugün dünyada en çok satılan fondötenler arasında ise Mac Studio Fix Fluid yer alıyor.  Yüksek güneş koruması, 24 saat kalıcılık, tam örtücülük, mat bitiş, yağ kontrollü formülü ile kapatıcılık ve  kusursuz bir görünüm konusunda rakip tanımayan bir fondöten.

Daha doğal bir görünüm istiyorsanız hafif ve orta örtücülük sağlayan, saten bitişli, suya dayanıklı Mac Studio Face and Body Foundation size göre.

Bir kullanıcı yorumu: Sürekli kullandığım, canlı gösteren, kalıp gibi durmayan, nemlendiren ve bulaşmayan fondötenim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ürünü en iyi şekilde uygulamak için doğru fırça çok önemli.

6. Ürünü en iyi şekilde uygulamak için doğru fırça çok önemli.

Doğru uygulama demişken yanlış kullanıldığında felakete sürükleyecek bir ürün olan fondöten için en iyi fırçalardan birisi Mac Slanted Flat Top Foundation. Far, allık, bronzer, aydınlatıcı ve diğer tüm makyaj fırça ve süngerlerine buradan ulaşabilirsiniz.

7. Geçelim göz makyajına:

7. Geçelim göz makyajına:

Sıcak kahverengi tonlarından oluşan Mac Eye Shadow x 9: Amber Times Nine her zaman kullanabileceğiniz sade ve şıklıkta. 

Bir kullanıcı yorumu:  Çok güzel bir palet, içindeki aradığım pro renk far için özellikle aldım. Minik ve çok şirin. Uygun fiyata alabildiğim için de çok sevindim. Seyahatlerde de çok rahat kullanılır.

Mac'in diğer göz farlarına buradan ulaşabilirsiniz.

8. Bakışlarınızı etkili kılmanın en iyi yolu maskara.

8. Bakışlarınızı etkili kılmanın en iyi yolu maskara.

Yılların vazgeçilmez maskarası Mac In Extreme Dimension 3D Black Lash, mega fırçası ile kirpiklerinizi hacimlendirir, uzatır, kıvırır, yumuşak ve esnek bir görümün için nemlendirir. 

Bir kullanıcı yorumu: Yaklaşık 7 senedir aynı rimeli kullanıyorum. Aşırı memnunum kirpiklerimi aşırı dolgun gösteriyor.

Daha farklı özelliklerde bir maskara arıyorsanız markanın diğer maskara ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.

9. Minik dokunuş ama büyük etki: Kapatıcı

9. Minik dokunuş ama büyük etki: Kapatıcı

Mac Studio Fix 24-Hour Smooth Wear Concealer ile kusurlarınızı profesyonel şekilde kapatmanız ve pürüzsüz bir cilt elde etmeniz mümkün. 

Mac'in diğer kapatıcı ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

10. Yüz hatlarınızı belirgin hale getirmeyi unutmayın.

10. Yüz hatlarınızı belirgin hale getirmeyi unutmayın.

Kontur uygulamasıyla daha zayıf bir görünüm elde edebilir, hatlarınızı belirginleştirebilir ve yüzünüzü istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Mac kontur ve bronzer ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Benzer kontur ve bronzerları buradan inceleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ruhunuzun ışıltısı yüzünüze yansısın.

11. Ruhunuzun ışıltısı yüzünüze yansısın.

Makyajdaki ışıltılı dokunuşlar enerjinize enerji katarken cildinizin canlı görünmesini de sağlıyor. Mac Strobe Cream Pinklite Boom Boom Bloom ile görenleri büyüleyebilirsiniz. 

Bir kullanıcı yorumu: Ek kelimeyle mükemmel, çok doğal bir ışıltı veriyor cilde. Parıltı, Highlighter gibi değil de nemli ve sağlıklı bir cilt görüntüsü veriyor adeta ve çok doğal. Nemlendiriciyle beraber çok az miktarda kullanmak yeterli bence. Uzun süre kullanılabilir. Çok memnun kaldım.👍🏻👍🏻👍🏻

Diğer markaların aydınlatıcı ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz.

12. İşte o muhteşem son dokunuş

12. İşte o muhteşem son dokunuş

Makyajın son ve şahane dokunuşu ruj... Belki de Mac'in en ikonik makyaj malzemesi Mac rujlar yüzden fazla renk seçeneği ve kolay kullanımı ile yıllardır herkesin çantasından ayrılmayan favori ürünü Mac Lipstick diyebiliriz. Mat, yarı mat, parlak, krem, likit, stick birçok çeşit Mac ruja buradan ulaşabilirsiniz.

Bonus: Her şey daha kalıcı

Bonus: Her şey daha kalıcı

Mac Prep + Prime Fix Sabitleyici Sprey ile kullandığınız tüm ürünler ve sanatınızın çok daha uzun süre ve ilk haliyle sizinle... 

Sektöründe bir numara olan M.A.C'in makyaj malzemeleri dışındaki ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
8
6
4
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın