Görüş Bildir
Haberler
Makarna Deyip Geçme Adeta Yıldız Haritası! 11 Makarna Çeşidine Göre Karakter Tahlili

etiket Makarna Deyip Geçme Adeta Yıldız Haritası! 11 Makarna Çeşidine Göre Karakter Tahlili

Yediğin, içtiğin, giydiğin her şey kişiliğini yansıtıyor da sevdiğin makarna yansıtmıyor mu sandın ey beşer! Tüm davranışların ve eğilimlerinle kendini dışarıya açıp dururken bir de yetmiyormuş gibi löp löp yediğin makarna ile de kendini ele verirsin. Bakalım senin sevdiğin makarna senin hakkında ne diyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Penne makarnacılar şekil önünden çekil!

1. Penne makarnacılar şekil önünden çekil!

Bir kere penne makarna seven kişi kesinlikle iyi giyinmeye önem verir. Bir kıyafete tüm maaşını verip arkasına bakmaz. İyi giyinmekle kalmaz, tabağındaki yemeğin de iyi görünmesini ister. Görsel doygunluk onun için önemlidir. Çok süslü değildir, daha çok ağır ve güçlü durmaya önem gösterir. Ellerine ayaklarına önem verir. Ailesiyle ilişkileri ne sıcak ne soğuktur. Onları ihmal etmez ama çok yüz göz de olmaz. Sanırım penneciler gerçek birer asilzade.

2. Lazanyacılar gerçek birer sefa pezevengidir.

2. Lazanyacılar gerçek birer sefa pezevengidir.

Kendilerine has bir dünyaları vardır. Gezmeyi yemeği ve içmeyi çok severler. Güzel yemek, güzel manzara ve rahatlık onlar için öncelikli. Arkadaş canlısı olurlar. Etraflarında devamlı beraber bir şeyler yaptığı insanlar olur. Biraz tez canlı olurlar. Fakat 2 dakikalık keyif için 5 gün yol giderler. Etrafta birileri lazanya seviyorum derse hemen arkadaş olun onunla! Hoş sohbet ve saygılı insanlardır. Sık sık aramazsanız kafaları dağınık olduğundan hemen sizi unuturlar.

3. Spagetticiler huysuz takıntılı ve sanatçı ruhlu olur.

3. Spagetticiler huysuz takıntılı ve sanatçı ruhlu olur.

Şaşırdınız değil mi? Bir spagetticinin evine giderseniz sağı solu çok dağıtmayın. Düzenli olduklarından değil, takıntılı olduklarından çok rahatsız olabilirler. Spagetti seven insan biraz sanatçı ruhlu olur. Kitap okur film izler. Çok kalabalıktan hoşlanmaz. İnsan seçer, o insanlardan ilgi ve özen bekler. Kendisi de öyle olur. Çok güzel hediye seçer ve karşı tarafı mutlu edecek cümleleri çok doğru seçer. Gel gör ki biraz kafada kuran bir cinstir. Çabuk alınabilir. Onu üzerseniz kolay affetmez. Gider bir tencere makarna yer ve sizi hayatından çıkarır.

4. Fettucine sevenler asla azla yetinmez.

4. Fettucine sevenler asla azla yetinmez.

Bu makarnayı sevenlerin biraz göbeği olabilir. Çünkü Fettucine seven kişi için az diye bir şey yoktur. Aynı şekilde çok çalışıp para kazanmaya önem veren tiplerdir. Banka hesaplarında her zaman köşeye attıkları hatırı sayılır bir miktar ve kıyıda köşede edindikleri gayri menkulleri olur. Paranın da çoğunu severler. Fakat paragöz olduklarından değil sadece az sevmiyorlar, para da olsa çok olsun istiyorlar. Yedikleri yemeklerde lezzet arttırıcılara açıklardır. İnsan seçerken de çok güzel, çok yakışıklı, çok akıllı ve çok iyi insan diye seçerler. Tüm makarna zevkine rağmen bu makarna tipini seven insan evde pek yemek yapamaz. Dışarıda en güzel yerlerde, en lezzetli yemekleri yemeği sever.

5. Kelebek makarnacılar dünyanın en gamsız ve renkli insanlarıdır.

5. Kelebek makarnacılar dünyanın en gamsız ve renkli insanlarıdır.

Bir kelebek makarnacı bir sıkıntıyı en fazla 1 hafta kafasına takar. Rahat eğlenceli ve gamsız insanlardır. Ev yıkılmış, işler kötü gitmiş çok önemli değildir bir şekilde hallolacaktır. O parasız bile kalsa, kelebek makarnasını haşlayıp üstüne sarımsaklı yoğurt ve tereyağını döktükten sonra dünyanın en şükürcü insanıdır. Onlarla arkadaşlık hep çok tatlıdır. İnsanın hayatına bir hafiflik ve ferahlık getirir. Ayrıca bu makarnayı seven kişi bu makarnaya oldukça düşkündür, haftada bir yemese olmaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Anaçların makarnası burgu makarna.

6. Anaçların makarnası burgu makarna.

Bu makarnayı seven kişi gerçek bir anaç tavuktur. Devamlı etrafındakileri doyurmaya yönelik bazı saplantıları vardır. Kimse sormasa o sorar 'nasılsın iyi misin' diye. Ailesine çok düşkündür ve onlar için her şeyi ama her şeyi yapar. Fedakar ve özverilidir. Çok çabuk mutlu olur. Minik bir hediye ve tatlı bir sözle onu dünyanın en mutlu insanı yapabilirsiniz. Aile boyu oturulan sofralar kadar ona lezzetli gelen bir şey yoktur. Ne yediğine değil kimle yediğine bakar. Tam bir maneviyat bombasıdır.

7. Ben hiç büyümeyeceğim diyen boncuk makarnacılar.

7. Ben hiç büyümeyeceğim diyen boncuk makarnacılar.

Bu makarnayı seven kişiye dikkatli bakın. Yaşı kaç olursa olsun mutlaka evinin bir köşesinde duran oyuncaklar vardır hem de çocukluğundan kalma. Boncuk makarnacılar içlerindeki çocuğu sımsıkı tutmuş insanlardır. Aynı zamanda maketlere ve uzun uzun yapılan el hobilerine çok meraklılardır. Boncuk makarnacılar çok naif ve tatlı insanlar olurlar. Zarif zevklere sahiptirler ve alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmezler. Boncuk makarnacı deyip geçmeyin, hayal gücü inanılmaz geniş olur. Gerçekten de!

8. Tortellini seven insan ne olduğu belli olmayan insandır.

8. Tortellini seven insan ne olduğu belli olmayan insandır.

Bu insan kadar kendini belli etmeyen insan tipi yoktur. Bir kişi tortellini seviyorsa onu tanımak dünyanın en zor işlerindendir. Genelde ailesinden bahseder ama ailesinden tek kişiyi hala görmemişsinizdir. Sessiz az konuşur gibi durur fakat birden hiç anlamadığınız konularda onu saatlerce çene çalarken görürsünüz. Hiç tahmin etmediğiniz konularda bilgi sahibidir ama bunu da kazayla belki öğrenirsiniz. Özetle tortellini James Bond'un en sevdiği makarna olabilir.

9. İşte karşınızda seçkin zevkleri ve incelikli hayatıyla ravioli sevenler.

9. İşte karşınızda seçkin zevkleri ve incelikli hayatıyla ravioli sevenler.

Evinin düzenden tutun saçlarındaki her bir telin duruşu bile özenle düşünülmüş ve karar verilmiş bir zarafetin sonucudur. Bu makarnayı seven kişiyle birlikteyken taç giyme töreni yarım saat sonra başlayacakmış da siz hazırlıksız gitmişsiniz gibi hissedersiniz. Doğuştan gelen bir havası vardır. Hangi sınıftan gelirse gelsin kurduğu sofralar görselliğin ve damak tadının zirvesi olur. Hiç yemek yapamayan biriyse getirdiği kuru çay da bile bir saray sunumu havası görürsünüz. Süslü ve göz alıcı biridir. Takıları ve aksesuarlarına çok düşkündür. Sizi arkadaşı olarak seçmişse hem kişiliğiniz hem de onu taşıyabilmeniz etkili olmuştur.Tam bir Galler Prensi Charles vakasıdır.

10. Macaroni sevenler evcimen ve sakin ve huzurlu olur.

10. Macaroni sevenler evcimen ve sakin ve huzurlu olur.

Macaroniciler gerçek birer ev kuşlarıdır. Onlara yeterince yiyecek stoklarsanız yıllarca evden çıkmadan yaşayabilirler. Arkadaşları ve sevdiklerinin çok sık olmamakla beraber gelip gitmelerini isterler. Duygusal ve sevgi dolu olurlar. Evlerinde bir de kedileri ve battaniyeleri olursa onlardan mutlu kimse yoktur. Başınız sıkışırsa ilk macaroni seven arkadaşınızı arayın çünkü onlar üzülen insana hiç  dayanamazlar. Macaroniyi daha çok sevdiklerini bile pek bilmezler çünkü onlara göre makarna işte hepsi güzeldir. Bunun vur ensesine ekmeğini al gibi bir havası da vardır ama neyse. İncitmeyin burgu sevenleri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Noodle sevenlerin serüvenleri bitmez.

11. Noodle sevenlerin serüvenleri bitmez.

Noodle seven birini eve bağlamanız ya da  yerleşik hayata geçtiğini görmeniz imkanız. O gidecek dünyayı gezecek, insanlarla tanışacak ve hayatı gerçek bir serüvene çevirecek. Onun hızına pek yetişemezsiniz. Her türlü yeniliğe açıktır ve ona göre hayat fantastik ve heyecan doludur. Eğer yerleşik hayata geçmişse bu işleri ters gittiği için mecburiyettendir. Fırsatını bulur bulmaz göçebeliğe geri dönecektir. Evinde ne olduğunu anlamadığınız bir sürü garip obje görürsünüz. Tüm göçebeliğine rağmen güzel anısı olan şeyler biriktirmeyi sever. Biraz şuursuz olduğundan sık sık yardımınıza ihtiyacı olabilir. Deli biraz yapacak bir şey yok.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
382
151
114
55
14
13
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

hepsini sevenler nolacak?

Melek kandil

hepsini sevenlerin fazladan bi iki kiloları olacak :D

kronik blue

Spagetticiler huysuz takıntılı ve sanatçı ruhlu olur. Şaşırdınız değil mi? Bir spagetticinin evine giderseniz sağı solu çok dağıtmayın. Düzenli olduklarında... Devamını Gör

meaculpa

spagettti olsun şöyle hüpplete hüplete :)

mekanikdesign

yanında içecek olarak ne alırdırnız?