Görüş Bildir
Haberler
Maisie Williams, Dr. Who'daki Rolü İçin İlginç İddialarda Bulundu

Maisie Williams, Dr. Who'daki Rolü İçin İlginç İddialarda Bulundu

qwewwqewe
14.04.2015 - 19:43 Son Güncelleme: 14.04.2015 - 19:58

Maisie Williams, Dr. Who'daki Rolü İçin İlginç İddialarda Bulundu

Arya Stark rolüyle gönüllere taht kurmuş Maisie Williams’ın, önümüzdeki sezon Doctor Who’da rol alacağından daha önce sizlere bahsetmiştik. Ancak karakteriyle ilgili muallak bir durum vardı. Kendisinden gelen son açıklamalar da iyice kafamızı karıştırdı.

Bu sonbahar yeni Doctor Who sezonunda göreceğimiz Williams , karakteriyle ilgili spekülasyonlara bizzat cevap verdi. Chatty Man programında Alan Car ’a konuşan Maisie Williams merakımıza merak katan açıklamalarda bulundu.

Genç bir Clara benzeri ya da tamamıyla yepyeni bir karakter olup olmayacağına dair pek çok spekülasyon var. Hangisi olduğunu söylemeyeceğim.

Bu ser verip sır vermeyen cevaptan sonraysa karakterin “iyi” ya da “kötü” olacağına dair tartışmalara cevap veriyor sevgili Arya mız:

Bence onun iyi ya da kötü oluşu tartışmaya açık. Doctor’u bir teste tabii tutacak ve bu daha önce görmediğimiz türden bir dinamiğe sahip olacak.

BBC ’nin efsanevi bilimkurgu dizisinin bir parçası olmasıyla ilgiliyse şunları diyor:

Herkes çok uyumlu, sevecen ve onlarla olduğum için mutlu. Düşündüğüm gibi bir rekabet ortamı yok. Yani, ‘ Sen Game of Thrones’tansın ’ demeleri ve benim de, ‘ Sen Doctor Who’dansın ’ demem gibi. Gerçekten çok sevecenler.

Maisie Williams ’tan yana hiç şüphemiz yok. Ama oynayacağı bölüm ya da bölümlerin nasıl olacağına dair merakımıza hakim olamıyoruz.

Kayıp Rıhtım

Kaynak: http://www.kayiprihtim.org/portal/201...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
4
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın