Görüş Bildir
Haberler
Madrid Derbisini Atletico Farklı Kazandı

Madrid Derbisini Atletico Farklı Kazandı

Enver K.
07.02.2015 - 18:51 Son Güncelleme: 07.02.2015 - 18:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

La Liga'da 22'nci haftada oynanan derbide Atletico Madrid evinde, lider Real Madrid'i 4-0 mağlup etti. Zirve ile arasındaki puan farkını dörde indirdi.

Vicente Calderon'da oynanan maça hızlı başlayan Atletico, 14'te Tiago Mendes ve 18'de Saul Niguez'in şık golüyle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda da rakibine fazla gol şansı vermeyen Atletico, 67'de Antoine Griezmann ile farkı üçe çıkardı. 89'da Mandzukic'in golü sonucu belirledi.   

Atletico Madrid bu galibiyetle puanını 50'ye yükseltti. Bu sezon dördüncü yenilgisini alan lider Real Madrid ise 54 puanda kaldı. Bir maçı eksik Barcelona'nın ise 50 puanı bulunuyor.

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maçı da Atletico 2-1 kazanmıştı.

Atletico'da Türk oyuncu Arda Turan ilk 11'de başladığı maçta 90 dakika sahada kaldı. 49'da sarı kart gördü.

Real Madrid'de iki maçlık cezası sona eren Cristiano Ronaldo bu maçta forma giyebildi. Sakatlıkları bulunan James Rodriguez, Sergio Ramos ve Pepe ise kadroda yer almadı. Kart cezalısı Marcelo da takımdaki bir diğer eksik isimdi.

Atletico gelecek hafta deplasmanda, Celta Vigo karşısına çıkacak, Real Madrid ise evinde, Deportivo La Coruna'yı konuk edecek.

Kaynak: Al Jazeera

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0