Görüş Bildir
Haberler
LTE Destekli İlk Android Wear Saat: LG Watch Urbane 2

LTE Destekli İlk Android Wear Saat: LG Watch Urbane 2

Onedio Medya
01.10.2015 - 11:07

LG, dünyanın ilk mobil şebeke destekli Android Wear’lı akıllı saati ikinci nesil Watch Urbane’i tanıttı. Bünyesinde barındırdığı 3G ve 4G bağlantısıyla herhangi bir akıllı telefona ihtiyaç duymadan bağımsız bir şekilde çalışabilen saatte telefon görüşmeleri ve mesaj alımı-gönderimi yapılabiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu yıl Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılan LG Watch Urbane modelinde 410 mAh büyüklüğünde bir pil, LTE modelinde ise 700 mAh kapasiteseli bir pil kullanılmıştı. LG’nin yeni tanıttığı ikinci nesil Watch Urbane ise her iki cihazın arasına konumlanan bir pil kapasitesiyle birlikte geliyor. 570 mAh kapasiteli bir pilden güç alan saatin ekranında da iyileştirme yapılmıştı. 480×480 piksel çözünürlük sunan 1,38 inçlik P-OLED ekranın yer aldığı saatin ekran piksel yoğunluk değeri ise 348 ppi. Bir önceki modelin ekran piksel yoğunluk değerinin 245 ppi olduğunu belirtelim. GPS desteği sayesinde konum takibi de yapabilen saatte 1,2 GHz Snapdragon 400 işlemci ve 4 GB dahili hafıza bulunuyor.

IP67 sertifikasıyla suya ve toza karşı da dayanıklı olan saat ilk etapta Güney Kore ve Amerika’da satışa sunulacak. LG Watch Urbane 2 daha sonrasında Avrupa, Asya ve Orta Doğu’da piyasadaki yerini alacak. Siyah, mavi, beyaz ve kahverengi kayış seçenekleriyle birlikte gelecek LG Watch Urbane 2’nin satış fiyatı ise henüz belli değil.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0