Görüş Bildir
Haberler
LOTR Dizisine Hazırlık: Hangi Orta Dünya Irkına Aitsin?

LOTR Dizisine Hazırlık: Hangi Orta Dünya Irkına Aitsin?

Easterling
30.01.2022 - 16:45 Son Güncelleme: 30.01.2022 - 17:48

Yüzüklerin Efendisi efsanesinin yeni dizisine sayılı zaman kala size biraz nostalji yaşatmak istedik! 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle senden bir kendine bir silah seçmeni istiyoruz!

2. Şimdi de savaşa giderken sana eşlik etmesini istediğini seç!

3. Peki Orta Dünya'da keşke gerçek olsa da gözlerimle görebilseydim dediğin yer bunlardan hangisi?

4. Sauron'un bu hizmetkarlarından hangisi sence daha korkutucu?

5. Senden bir Frodo seçmeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak söyle bakalım yaklaşan bir savaşa tepkin hangisi olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen bir Elfsin!

Orta Dünya'daki varlıkların en asil ve bilge ırkına aitsin. Merkezi bir rol oynayacak güce ve karaktere sahip olsan da, deneyimlerin sana başkalarının işine karışmamayı öğretti. Sadece kibirini kontrol altında tutmalısın. Elfler en kötü düşmanı da yine kendileridir.

Sen bir Büyücüsün!

Orta Dünya'nın en güçlü ırkı olan Maiar'a aitsin. Senin türün o kadar nadir ki, bu dünyada neredeyse eşsizsin. Güç ve bilgelikle dolusun, ama aynı zamanda güçlü büyü kudreti ile kutsanmışsın. Sihrin yaygın olduğu farklı, eski bir dünyanın ürünüsün aslında.

Sen bir Hobbitsin!

Biraz hareketsiz olsa da aslında maceracı bir kalbin var. Yeni yerler ve yeni şeyler keşfetmeyi seviyorsun. Lezzetli yemekler ve içecekler gibi hayattaki daha güzel şeylerin tadını çıkarmayı seviyorsun, ancak gerçek dünyada cesaretin ve zekan en deneyimli maceracıları bile şaşırtıyor.

Sen bir İnsansın!

Sen insan ırkına aitsin ve hayatın kısa olsa da hırsın ve yaratıcılığın sonsuz. Elfler kadar gururlu ya da cüceler kadar stoacı değilsin ama erdemlerin ve kusurların mükemmel bir dengede. İşte bu yüzden Orta Dünya'yı senin ırkına miras bırakılıyor.

Sen bir Cücesin!

Cüce dediğimize bakma, çünkü onlar Orta Dünya'nın en güçlü ve en eğlenceyi seven varlıklarıdır. Bir cücenin savaş sevgisi, yalnızca yiyecek ve alkole olan sevgisiyle alt edilebilir. Zevk, savaş ve hazine için yaşarlar. Hemen hemen tüm sorunları, bol olan kusurlarına bağlanabilir. Ama aynı zamanda onların üstesinden gelecek güce ve zekaya da sahipler. İşte sen böyle bir ırka aitsin!

Sen bir Entsin!

Doğayla derin bir bağlantısı olan bilge devler ırkı olan Ent ırkına aitsin. Her şeyin daha basit olduğu bir zamanda büyüdün ve dünyanın bu kadar kökten değişeceği hakkında hiçbir fikrin yoktu. Şimdi her şey çok hızlı hareket ediyor gibi görünüyor ve kendi hayatına ayak uydurman zor. Entler her şeyi görüp harekete geçmeye karar verdiklerinde hiçbir ordu onları durduramaz. Öyle de güçlü bir ırka aitsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
65
29
13
8
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın