Görüş Bildir
Haberler
Lokomotiv Moskova’dan Sağduyu Çağrısı

Lokomotiv Moskova’dan Sağduyu Çağrısı

Batuhan
15.12.2015 - 13:30

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe ile eşleşen Rus kulübünde eski teknik direktörlerden Yuri Semin futbola siyasetin girmemesi gerektiğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Fenerbahçe ile eşleşen Lokomotiv Moskova takımında eski teknik direktör Yuri Semin sağduyu çağrısı yaptı. Futbol ile siyaseti birbirine karşıştırmamaları gerektiğini ifade eden deneyimli çalıştırıcı Fenerbahçe’den üstün olduklarını sahada göstermeleri gerektiğini söyledi.

Semin, “Gereksiz provokasyonların önüne geçmeliyiz. Futbol ile siyasetin birbirine karışmaması gerektiğini düşünüyorum. Futbol çerçevesinden çıkılmaması ve eşit şartlarda maç oynanması gerek. Ortam zaten yeterince gergin. Rakibe karşı üstün olduğunuzu sahada göstermelisiniz” diye konuştu.

2002 yılında Galatasaray’a karşı aldıkları Şampiyonllar Ligi galibiyetini hatırlatan Rus teknik adam, o zaman da zorlu bir atmosfer yaşadıklarını belirtti. Türkler’in kendilerine pek nazik sözler sarfetmediğini belirten 68 yaşındaki teknik adam, “Bizi cehenneme hoşgeldiniz pankartıyla karşıladılar. Bize karşı pek nazik sözler sarfettikleri söylenemez. O zorlu deplasmanda galip gelmeyi bilmiştik. Umarım şimdinin Lokomotiv’i de aynı şeyi başarır” şewlinde konuştu.

2002’de Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. maçında Lokomotiv Moskova başında Galatasaray’ı Ali Samiyen’de 2-1 yenmişti. O dönem Moskova ekibinin başında Semin vardı.

AMK Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0