Görüş Bildir
Haberler
Lise Öğrencileriyle Marketçi Arasında 'Mesaj' Kavgası: Sopalarla Saldırıp Camları İndirdiler

etiket Lise Öğrencileriyle Marketçi Arasında 'Mesaj' Kavgası: Sopalarla Saldırıp Camları İndirdiler

Sultangazi'de, kalabalık öğrenci grubu bir arkadaşlarına mesaj attığı iddia edilen market sahibine saldırdı, marketin camlarını kırarak işyerini yerle bir ettiler. Market sahibi öğrencilerden şikayetçi olurken, kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın haberine göre, Sultangazi Gazi Mahallesi'nde bulunan bir lisede eğitim gören öğrenciler, iddialara göre bir kız arkadaşlarına mesaj gönderdiğini öne sürdükleri Cihan İlgazi'nin sahibi olduğu markete geldi. Okulun yakınlarında bulunan markete gelen öğrenciler, İlgazi ile kısa bir süre konuştuktan sonra saldırdı.

Duba ve sopalarla dükkanın camlarını kırdılar

Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, okulun yakınlarında bulunan İlgazi'ye ait marketin önüne gelen kalabalık bir öğrenci grubu bir süre İlgazi ile konuşuyor. Daha sonra öğrencilerden biri İlgazi'ye kafa atıyor. Diğer öğrencilerde Cihan İlgazi'ye saldırmaya çalışırken, içeride bulunan bir müşteri araya girerek öğrencileri dışarı çıkarmaya çalışıyor. 

Müşterinin tüm çabalarına rağmen öğrenciler İlgazi'ye saldırarak, reyonlarda bulunan ürünleri İlgazi'ye fırlatıyor. İlgazi de ürünleri fırlatarak öğrencilere karşılık veriyor. Daha sonra öğrenciler dışarı çıkıyor. Cihan İlgazi ise marketin giriş kapısını kapatmaya çalışıyor. İçeride bulunan bir çocuğun ise tüm yaşananların arasında kaldığı, içeride bulunan müşteri tarafından marketin arka tarafına götürüldüğü kameraya yansıyor. Dışarı çıkan öğrencilerin sopalarla, tekmelerle, dubalarla marketin camlarını kırdıkları ve elindeki sopa ve dubaları Cihan İlgazi'ye fırlattıkları görülüyor.

Öğrencilere dal sigara sattığı güvenlik kamerasına yansımış

Öğrencilere dal sigara sattığı güvenlik kamerasına yansımış
İçeriğin Devamı Aşağıda

Öte yandan Cihan İlgazi'nin işlettiği markete gelen öğrencilere 'dal' diye tabir edilen taneyle sigara sattığı da güvenlik kamerasına yansıdı. Olaydan önce markete gelen çok sayıda öğrencinin tek dal sigara alarak, marketten ayrıldıkları görülüyor

Market sahibi Cihan İlgazi, taciz iddialarını reddetti.

Market sahibi Cihan İlgazi, taciz iddialarını reddetti.

Öğrencilerle abi, kardeş gibi olduklarını söyleyen İlgazi, 'Aşağı yukarı 30-35 kişilerdi. Camları kırdılar. Ben kendimi zor içeri attım. İçerdeydim zaten. Beni dışarı çıkarmak istediler. Ben dışarı çıkmadım. Baktım kapı, pencereyi kırınca ben kendimi arka tarafa attım' dedi.

Kız öğrenciye gönderdiği mesajın yanlış anlaşıldığını söyleyen İlgazi, kendisine saldıranlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu aktardı.

Kız öğrenciye gönderdiği mesajın yanlış anlaşıldığını söyleyen İlgazi, kendisine saldıranlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu aktardı.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
219
65
29
12
8
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hakan A

Öğrenci kızın telefon numarası ne geziyor sende ?

Sema candelen

Şimdi o yaştaki çocuk velettir fena gaza gelir lakin anası babası amcası vs değilse 35 yaşındaki bir bakkal da bir lise öğrencisinin telefonu bulunmaz ona m... Devamını Gör

Naz Yalcınkaya

şöyle arkadaslarım olsa sırtım yere gelmezdi.Masum mu bakıyor bayık mı bakıyor sanane dangalak.Allah bilir nasıl aldı o numarayı kontür yüklenirken mi kayıt ... Devamını Gör