Görüş Bildir
Haberler
LG’nin Yeni Akıllı Telefonu Resmi Olarak Tanıtıldı

LG’nin Yeni Akıllı Telefonu Resmi Olarak Tanıtıldı

Koreli teknoloji devinin sanal dünyada uzun süredir dedikoduları dolaşan, görüntüleri sızdırılan yeni akıllı telefonu nihayet resmi olarak tanıtıldı. V10 olarak adlandırılan yeni telefon 5,7 inç QHD ekrana, ön ekranın hemen üzerinde ikinci bir küçük ekrana, iki adet ön kameraya ve daha fazlasına sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni telefonda en dikkat çekici özellik cihazın iki adet ekrana sahip olması. LG, üstte bulunan ekranın esas ekran kapalıyken bile “sürekli açık” kalabileceğini ve bu sayede kullanıcıların zahmetsizce pil seviyesi, hava durumu ve saat gibi bilgilere erişebileceğini söylüyor. Ana ekran açıkken ise ikinci ekran uygulama başlatıcısı olarak kullanılabiliyor. Aynı zamanda bir uygulamayı tam ekran olarak kullanırken bildirimlerin gösterileceği alan olarak kullanılıyor.

Ön yüzünde iki adet 5MP’lik kamera bulunduran telefon şirketten yapılan açıklamaya göre kullanıcıların daha geniş açılı (120 dereceye kadar) özçekimler çekebilmesine yarıyor. Arkasında bulunan 16MP’lik kamera ise 4K videolar çekebiliyor.

Tasarımı da oldukça değişen yeni telefonda çoğunlukla paslanmaz çelik malzemesi kullanılmış. Snapdragon 808 SoC işlemciye, 4GB RAM’e ve 64 GB’lık dahili hafızaya sahip olan telefon önce Kore’de satışa çıkacak ve diğer pazarlara daha ileriki tarihlerde gelecek.

Kaynak: http://www.androidcentral.com/lg-offi...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın