Görüş Bildir
Haberler
LG CES'te Yeni USB-C Monitörlerini ve Google Cast Ses Sistemini Tanıtacak

LG CES'te Yeni USB-C Monitörlerini ve Google Cast Ses Sistemini Tanıtacak

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süperkaraman filmlerindeki filmin bütün içeriği hakkında fikir veren tanıtım filmleri gibi şimdi de LG ana etkinlikten önce çıkacak ürünlere olan merakınızı azaltan yeni monitör ve bilgisayarlarının ön-tanıtımını yaptı.

Bu yeni ürünlerin 27-inç ve 32-inç boyutlarında mevcut olan C-tipinde USB girişlerine sahip 4K monitörler içeriyor ve 21:9 oranında ultra geniş ekranlı üç yeni modeli var. QHD 3440 x 1440 çözünürlüğe ve ThunderBolt 2 bağlantılarına sahip olan iki ekran düz ekranların birleşmesinden oluşuyor. Üçüncü ekran da UC98 olarak adlandırılıyor ve 2015'in kavisli ekran trendini takip ediyor. 

Ses sistemi olarak ise, şirket aynı zamanda en pahalı seçenekleriyle kablosuz derin bas hoparlörlerine sahip ve üçünün de Bluetooth ve Google Cast uyumluluğuna sahip olduğu yeni üçlü sound barlarını gösteriyor olacak. LG aynı zamanda aşağıdaki resimlerde canavarımsı bir görünüşe sahip olan kırmızı ve siyah hoparlörlerini yani üç yeni X-boom ses sistemini tanıtacak.

Söylediğimiz gibi, bunların hepsi birer ön-tanıtım, yani bütün özellikleri henüz bilmiyoruz. Ocakta gerçekleşecek olan CES 2016'yı takip ederek bütün bu ürünler hakkındaki detayları öğrenebileceğiz.

Kaynak: http://www.theverge.com/2015/12/16/10...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0