Görüş Bildir
Haberler
Leyla İle Mecnun Dizisi Kaç Sezon Sürecek? Leyla ile Mecnun Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

Leyla İle Mecnun Dizisi Kaç Sezon Sürecek? Leyla ile Mecnun Hangi Kanalda Yayınlanıyor?

GNS
29.11.2021 - 23:24

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı dönemden itibaren popülerliğini asla kaybetmeyen Leyla ile Mecnun dizisi yeniden çekilmeye başlandı. Seyircisinin Mecnun, İsmail Abi, Erdal Bakkal gibi ikonik karakterleri benimsediği dizinin tam kadro olarak yeniden Exxen'de çekilmeye başlaması herkesi sevindirmişti. Dijital platformda yayınlanacak olan ikinci sezonun çekimlerini de tamamlayan dizi ekibinin kaç sezon daha devam edeceği ortaya çıktı. Peki Leyla ile Mecnun kaç sezon devam edecek? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir dönemin fenomen dizisi Leyla ile Mecnun, Acun Ilıcalı'nın dijital içerik platformu Exxen'de yeniden çekilmeye başladı. İlk iki sezonun çekimleri tamamlanan dizinin Exxen'deki geleceği merak ediliyordu. Leyla İle Mecnun'un kaç sezon daha devam edeceği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Leyla ile Mecnun 8 Yıl Sonra Geri Döndü

Leyla ile Mecnun 8 Yıl Sonra Geri Döndü

Türkiye'de en çok konuşulan yapımlar arasında yer alan ve TRT 1'de 2011-2014 yılları arasında yayınlanan absürt komedi türündeki 'Leyla ile Mecnun', 8 yıl sonra geri dönmüştü.

Exxen'de yayınlanan dizinin yeni sezon çekimleri de tamamlandı. Yönetmen koltuğunda Onur Ünlü'nün oturduğu, senaryosunu Burak Aksak'ın kaleme aldığı dizinin başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Deniz Işın ve Osman Sonant'ın yer aldığı dizinin yeni sezonun yılbaşında yayınlanması bekleniyor.

Leyla İle Mecnun Kaç Sezon Devam Edecek?

Leyla İle Mecnun Kaç Sezon Devam Edecek?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yıllar sonra eski kadrosu ile geri dönen ve ocak ayında üçüncü sezon çekimleri başlayacak olan dizinin, ilgi görmeye devam ettikçe çekileceği ve 60 bölüme (6 sezon) tamamlanması planlanlanıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın