Görüş Bildir
Haberler
Lazer Epilasyonda Son Trend: Buz Lazer

Lazer Epilasyonda Son Trend: Buz Lazer

Buz Lazer Epilasyon istenmeyen tüylerin giderilmesinde en çok tercih edilen yöntemdir. 1997 yılında Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi FDA, lazer epilasyonun güvenli ve etkili bir uygulama olduğunu onaylamıştır. Lazer epilasyon sektörü o günden bugüne oldukça gelişmiş ve günümüzde Buz Lazer ile tamamen ağrısız lazer epilasyon mümkün olmuştur. Ağrı toleransı her ne kadar kişiden kişiye değişse de tüm lazer epilasyon yaptıranların ortak şikayeti, hissedilen ağrıdır. Lazer epilasyon ağrısını ortadan kaldıran Buz Lazer, bir anda tüm dünyanın en çok tercih ettiği lazer epilasyon yöntemi olmuştur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ağrısız Buz Lazer Epilasyon

Ağrısız Buz Lazer Epilasyon

10 yıllık bir araştırma sonucu geliştirilen ve lazer epilasyon ağrısına son veren Buz Lazer, günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi olarak kabul ediliyor. Tüm dünyada fırtına gibi esen Buz Lazer ülkemizde de en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi olarak dikkati çekiyor. Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinde cilde genellikle yüksek yoğunlukta lazer enerjisi gönderilir. Bu durum hem lazer epilasyon ağrısının fazla olmasına hem de özellikle koyu tenli kişilerde yanık gibi yan etki risklerinin artmasına neden olur. 

Buz Lazer ise cilde daha düşük yoğunlukta lazer enerjisini göndermesine rağmen kıl kökünü etkili bir şekilde tahrip eder. Buz Lazer Epilasyon kullandığı patentli SHR teknolojisi ile lazer epilasyona başka bir boyut kazandırmıştır. Türkiye’de ‘’ütüleme epilasyon’’ olarak bilinen bu patentli teknolojinin mimarı Buz Lazeri geliştiren firmadır. Bu teknikte tedavi başlığı sürekli hareket halindedir, düşük yoğunlukta enerji ve saniyede 10 tekrarlama oranı ile kıllar kademeli olarak ısıtılır. Kademeli ancak oldukça etkili ısı birikimi Buz Lazer Epilasyonun ağrısız, acısız olmasının ana nedenidir. Aynı zamanda cilt yüzeyi de korunur ve yan etki riski ortadan kalkar. Buz lazer Epilasyon yaptıranlar uygulamayı ‘masaj konforunda’ diye tanımlamaktadır.

Ciltte Buz Serinliği

Ciltte Buz Serinliği

Buz Lazer Epilasyon gelişmiş bir soğutma sistemine sahip. ICE Teknolojisi olarak adlandırılan bu soğutma sistemi patentli bir teknoloji. Cildi -3 dereceye kadar soğutuyor ve eş zamanlı soğutma tüm uygulama boyunca devam ediyor. Tedavi başlığının safir ucu cilde temas ettiğinde buz gibi soğuk oluyor ve bu etkin soğutma cildi serinletiyor. Bilinenin aksine lazer epilasyonda ısı yerine buz serinliği hissediliyor. Tüm lazer epilasyon seansının konforlu geçmesini sağlayan bu eşsiz soğutma, Buz Lazer Epilasyonun ağrısız olmasının bir diğer nedenidir.

Tüm Cilt Tiplerinde Buz Lazer Avantajı

Tüm Cilt Tiplerinde Buz Lazer Avantajı

Yukarıda değinilen patentli teknolojiler ile Buz Lazer Epilasyon kuşkusuz yeni nesil bir lazer epilasyon sistemidir. Bu sistemde etkin ve konforlu bir lazer epilasyon için tüm detaylar düşünülmüş. Buz Lazer aynı zamanda bronz ten dahil tüm cilt tiplerinin lazer epilasyonunda FDA onayına sahip olması ile de dikkati çekiyor. Bronz tende yanık ve ciltte renk değişimi (koyu renkli lekeler ve/veya beyaz lekeler) riski olmadan lazer epilasyon yapılabilmesi büyük avantaj sağlıyor. Böylece yaz aylarında da güvenle lazer epilasyon yapılabiliyor. Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinde cilt renginin açılması için minimum bir ay beklemek gerekirken Buz Lazer Epilasyon için böyle bir kısıtlama söz konusu değil. Güneşlendikten sadece bir hafta sonra cilt renginin açılmasını beklemeden Buz Lazer Epilasyon yaptırılabiliyor. İnce kıllar ve açık renkli tüylerde de Buz Lazer ile etkili sonuçlar alınabiliyor.

Günümüz Modern Erkeği de Buz Lazer Tercih Ediyor

Erkek lazer epilasyonu kadınlara kıyasla daha ağrılıdır. Bunun nedenleri arasında erkek kıllarının daha sert, daha kalın ve daha derin yerleşimli olmasını saymak mümkün. Özellikle sırt, göğüs ve omuz gibi geniş alanların lazer epilasyonu geleneksel yöntemlerle oldukça ağrılıdır. Buz Lazer Epilasyon ağrısız ve son derece konforlu olması ile erkek lazer epilasyonu için ideal bir çözüm sunuyor ve erkekler tarafından yoğun olarak tercih ediliyor.

Günümüzün en gelişmiş ve en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi Buz Lazer’in birçok taklidi olduğunu da belirtmekte fayda var.

Günümüzün en gelişmiş ve en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi Buz Lazer’in birçok taklidi olduğunu da belirtmekte fayda var.

Şahin Çetinkaya- Sts Lazer CEO’su

Orijinal Buz Lazer, sadece Soprano ICE serisi lazer epilasyon cihazlarını kapsamaktadır. Uzmanlar sağlığınız için sadece orijinal cihazlarla uygulama yaptırmanızı önermektedir. Soprano ICE cihazları dışındaki hiçbir Buz Lazer orijinal değildir diyerek uyarı görevimizi yapmak isteriz. Orijinal Buz Lazer için www.buzlazer.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
resneli niyazi

Reklam olduğu en başından belliydi :D Gidin bakalım, size cilt kanseri olmazsa birkaç yıl sonra ben de denerim

Emrah Çalışkan

Lazer ışını iyonize radyasyon içermediğinden kanser yapma riski yoktur. FDA onaylı lazer epilasyon cihazları ile uygulama dünyada yaklaşık 20 yıldır yapılmak... Devamını Gör