Görüş Bildir
Haberler
Lale Manço Kimdir? Lale Manço Ahıskalı Hayatı

Lale Manço Kimdir? Lale Manço Ahıskalı Hayatı

Lale Manço, Barış Manço'nun 24. ölüm yıl dönümünde Barış Manço'nun vasiyetini açıklamasının üzerine gündeme geldi. Lale Manço Ahıskalı, 1977 yılında Barış Manço ile nikah masasına oturmuştu. Lale Manço, gündeme gelmesi üzerine hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki Lale Manço kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? 

İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lale Manço kimdir?

Lale Manço kimdir?

Lale Manço, 28 Kasım 1954 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yay burcudur. Emekli kurmay albay Turan Çağlar'ın kızıdır. Lale Manço, Saint Joseph kolejinde eğitim görmüştür. Barış Manço ile tanışması ise 1975 yılında olmuştur. Lale Manço ve Barış Manço 1975 yılında nişanlanmış ve 1977 yılında evlenmiştir.

Lale Manço Hayatı

Lale Manço Hayatı

Evlendikten sonra Barış Manço'nun hem hayatının hem de kariyerinin önemli bir parçası haline gelmiştir. Barış Manço'nun konser hazırlıklarını, kıyafet seçimlerini ve program ayarlamalarını üstlenmiştir. Barış Manço'nun ayrılamadığı sağ kolu haline gelmiştir. Ayrıca ünlü televizyon programlarında da beraber çalıştıkları bilinmektedir.

Lale Manço ve Barış Manço'nun iki tane çocukları olmuştur.

Lale Manço ve Barış Manço'nun iki tane çocukları olmuştur.

1977 yılında evlenen Lale ve Barış Manço'nun Doğukan ve Batıkan adında iki oğlu dünyaya gelmiştir. Doğukan Hazar Manço, 1981 yılında doğmuştur. Batıkan Zorbey Manço ise 1984'te dünyaya gelmiştir. Tüm Türkiye tarafından sevilen bir isim olan Barış Manço 31 Ocak 1999 tarihinde aramızdan ayrılmıştır. 

Lale Manço Ahıskalı ise 9 Ağustos 2003 tarihinde Serdar Ahıskalı ile evlenmiştir. Yaşamını Muğla'da sürdürdüğü bilinmektedir.

Lale Manço, 24. ölüm yıl dönümünde Barış Manço'nun vasiyetini açıklamıştır.

Lale Manço, 24. ölüm yıl dönümünde  Barış Manço'nun vasiyetini açıklamıştır.

Lale Manço, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştır:

'Barış Manço'nun bir de vasiyeti var 2023 parçasıyla ilgili olarak, 'Ben 2023'te 80 yaşında olacağım. O zaman belki Doğukan'ın kolunda sahneye çıkacağım ve 2023 bestemi bir senfoni orkestrası eşliğinde icra edeceğim' diyor. Bu bizim vasiyet olarak kabul ettiğimiz bir şey ve yerine getirilmesi gereken bir emir diye kabul ediyoruz ve bunu mutlaka gerçekleştireceğiz.'

Barış Manço'nun bu vasiyetinin bir 'hologram teknolojisiyle' gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın