Görüş Bildir
Haberler
KYK Yurt Yedek Sonuçları Açıklandı: 2021 KYK Yedek Sonuçları Sorgulama Ekranı…

KYK Yurt Yedek Sonuçları Açıklandı: 2021 KYK Yedek Sonuçları Sorgulama Ekranı…

Türkiye’de üniversite öğrencilerinin barınma sorunu devam ediyor. Öğrenciler, yüksek kiralar ve KYK yurtlarının çıkmaması sebebiyle Türkiye’nin birçok yerinde eylemler yapmaya devam ediyor. Ayrıca barınma sorunu nedeniyle okullarını dondurmak zorunda kalan öğrenciler sosyal medyadan mesaj yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde KYK yurt sonuçları açıklanmış ve yedek listeler de belli olmuştu. Dün de KYK yedek liste sonuçları duyuruldu. İşte KYK yedek liste sorgulama ekranı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üniversite kayıtlarının tamamlanmasıyla birlikte KYK yurt başvuruları da alınmış ve sonuçları Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından açıklanmıştı. Ancak iki yıl sonra yüz yüze eğitime başlayacak olan öğrenciler büyük bir barınma sorunu yaşıyor. Tüm Türkiye’de artan kiralar sebebiyle ev tutmakta zorlanan adaylar, KYK yurtlarına büyük ilgi gösteriyor.

KYK Yurt Yedek Sonuçları Açıklandı

KYK Yurt Yedek Sonuçları Açıklandı

KYK yurt yedek sonuçlarında üçüncü açıklama yapıldı. KYK, üçüncü kez yedeklerden boşluk olan kontenjanlara yerleştirme yaptı. KYK yedek yerleştirmeler sonraki haftalarda da her pazartesi ve perşembe günleri yapılmaya devam edecek.

KYK YURT YEDEK SONUÇLARI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın