Görüş Bildir
Haberler
Kuşların Yumurtadan Çıkması Beklenecek: Bursa'daki Tarihi Kulede Onarım Çalışmaları Durduruldu

etiket Kuşların Yumurtadan Çıkması Beklenecek: Bursa'daki Tarihi Kulede Onarım Çalışmaları Durduruldu

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde tarihi Saat Kulesi'nin onarım işlemleri, kuledeki güvercin yumurtaları ve yavrularının zarar görmemesi için durduruldu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde, 1906 yılında yaptırılan tarihi Saat Kulesi'nin, saat mekanizmasının onarılması ve kuleyi düzenleme çalışmaları için Yenişehir Belediyesi harekete geçti.

Kulede güvercin yumurtalarıyla karşılaşılınca çalışmalar durdu

Kulede güvercin yumurtalarıyla karşılaşılınca çalışmalar durdu

Çalışma yapmak için bölgeye gelen ekipleri, vinçte kuleye çıktıklarında çok sayıda güvercin yavrusu ve yumurtası olduğunu gördü.  Bunun üzerine durumu Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın'a bildiren ekipler, başkan Aydın'ın talimatıyla çalışmaları durdurdu.

"Yavruların büyümelerini bekleyeceğiz"

"Yavruların büyümelerini bekleyeceğiz"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Konuya ilişkin konuşan başkan Aydın, 'Kulenin 4'üncü katında, yumurtaları görünce çalışmalara ara verdik. Bugün ise yumurtalardan ikisinden yavru çıktı. Yabani güvercinlerin yuvalarını bozmayacağız. Yumurta ve yavruların zarar görmemesi için, yavruların büyümelerini bekleyeceğiz. Her canlının yaşama hakkı var. Sokak hayvanlarına ve hiçbir hayvana eziyet istemeyiz. Hayvanlara olan sevgimiz bizi bu kararı almaya yöneltti. Bir süre çalışmalara ara verdik' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
332
177
10
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

yuvayı yerinden oynatıp içindeki 2 yumurtayı atmışlar sanırım. umarım yavruların anneleri sırf bu yüzden yavrularını terk etmez

Berçem Keleş

%99 dediğin gibi olacak... Son resimde iki yumurta yok büyük ihtimal fotoğraf çekeceğiz diye almışlar ya da düşürmüş enayiler ve gene fotoğraf çekeceğiz diye... Devamını Gör

Baki Polat Canavar

senelerdir leyleklerin mekanıdır orası. :)

DUFFY DUCK

Sen elini sürdükten sonra gelmezler daha oraya