Görüş Bildir
Haberler
Son Depremler... İşte AFAD ve Kandilli'nin 16 Aralık 2020 Son Depremler Listesi...

Son Depremler... İşte AFAD ve Kandilli'nin 16 Aralık 2020 Son Depremler Listesi...

Buse
16.12.2020 - 12:02

Bugün sabah saatlerinde Kuşadası Körfezi'nde 3.2, Akdeniz'de ise 2.6 büyüklüğünde, Ege Bölgesi ve Akdeniz açıklarında ise onlarca küçük çapta deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye’de ve komşu ülkelerde meydana gelen depremleri günlük olarak paylaşıyor. Peki, 16 Aralık'ta (bugün) nerelerde, kaç şiddetinde deprem oldu?  İşte Türkiye'de yaşanan son depremler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuşadası Körfezi'nde 3.2'lik Deprem Meydana Geldi.

Kuşadası Körfezi'nde 3.2'lik Deprem Meydana Geldi.

Her gün küçük çaplı depremlerin meydana geldiği Kuşadası Körfezi'nde sabaha karşı saat 05.37'de 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Derinliği, AFAD ve Kandilli tarafından 7.1 kilometre olarak açıklandı. Ardından aynı bölgede 1.9, 2.0 ve 2.2 büyüklüğünde art arda depremler meydana geldi.

Aynı bölgede yine her gün depremlerin kesilmediği Sisam Adası'nda 2.0 ve 2.1 büyüklüğünde art arda depremler gözlemlendi.

Ege Bölgesi'nde yaşanan bu depremler ileride büyük bir depremin habercisi mi sorularını uyandırıyor. Vatandaşlar ise oldukça endişeli. Her gün onlarca depremin meydana geldiği Ege Bölgesi'nde depremler devam edecek mi merak konusu...

Akdeniz açıklarında 2.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sabaha karşı saat 04.45 sularında gerçekleşen depremin derinliği ise 11.3 kilometre olarak belirtildi.

Komşu ülke Bulgaristan'da ise derinliği 3.0 olan 2.2 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye'de olan depremlerin yanı sıra komşu ülkelerde meydana gelen depremleri de günlük olarak paylaşıyor.

Son depremler listesini Kandilli Rasathanesi ve AFAD üzerinden anlık olarak takip edebilmek mümkün. Her iki kurumun da resmi sayfası üzerinden depremin merkez üssü, şiddeti ve saati gibi bilgileri edinebilirsiniz.

En Son Nerede Deprem Oldu ?

En Son Nerede Deprem Oldu ?

Yaşanılan depremler sonucu Türkiye endişelenmeye ve en son nerede deprem olduğunu merak etmeye ediyor. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet adreslerinden anlık olarak deprem bilgilerini paylaşıyor. Bu sayfalarda en son nerede deprem olduğu, bu depremin şiddeti ve derinliği gibi bilgiler yer alıyor.

AFAD son depremler sayfası için tıklayın

Kandilli son depremler sayfası için tıklayın

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın