Görüş Bildir
Haberler
Kuruluş Osman Bu Hafta Yayınlanacak Mı? Kuruluş Osman Neden Yok? İşte Yeni Yayın Tarihi...

Kuruluş Osman Bu Hafta Yayınlanacak Mı? Kuruluş Osman Neden Yok? İşte Yeni Yayın Tarihi...

Sunay Korkmaz
13.01.2021 - 14:41

Atv ekranlarının reytinglerde zirvede yer alan Kuruluş Osman dizisi bu hafta ekranlarda olmayacak. Hayranları dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Geçtiğimiz hafta yılbaşı tatilinden dolayı yayınlanmayan Kuruluş Osman'ın yeni bölümü bu hafta da yayınlanmayacak. Peki, Kuruluş Osman bu hafta neden yayınlanmayacak? İşte merak edilen sorunun cevabı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuruluş Osman Neden Yok?

Kuruluş Osman Neden Yok?

Kuruluş Osman’ın yeni bölümü yerine bu hafta Beşiktaş-Çaykur Rizespor Ziraat Türkiye Kupası maçı nedeniyle bu hafta ekranlarda olmayacak.

Kuruluş Osman Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Kuruluş Osman Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Kuruluş Osman'ın 42. yeni bölümü  20 Ocak Çarşamba akşamı Atv ekranlarında olacak.

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

Kayı beyi olarak kılıç kuşanmasının arkasından Türk kağanlarının emanetlerini Bamsı Bey’den teslim almak için yola çıkan Osman Bey, uç bölgesinde ve obada nizamını kurmak adına çalışmalara başlar. Fakat, Flatyos’un kaçışı ve Bala Hatun’un zehirlenmesiyle sarsılır.

Osman Bey, Flatyos'un kaçışından alp başı görevini verdiği Göktuğ'u sorumlu tutarken, Dündar Bey'in Nikola’yla gizli bir şekilde görüştüğünü öğreniyor. Çılgına dönen Osman Bey, amcasına ceza verir.

Papa'nın ajanları Bamsı Bey'i tuzağa çekerek emanetleri ele geçirmek adına hamle yapıyor. Flatyos'un dönüşüyle birlikte güç kazanan Nikola da İstanbul'dan gönderilen yeni birlikler vesilesiyle Osman Bey'i gafil avlamak için plan yapar.

Osman Bey, Dündar Bey'i nasıl cezalandıracak? Türk kağanlarının emanetlerini teslim alan Osman Bey'in yeni hedefi ne olacak? Bala Hatun'u zehirleyen Targun Hatun'un planı ne? Papa'nın ajanları emanetleri ele geçirebilecek mi?Flatyos'un geri dönmesiyle Nikola nasıl bir tuzak kuracak? Osman Bey, Flatyos'un kaçışından sorumlu tuttuğu Göktuğ'a ne ceza verecek?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın