Görüş Bildir
Haberler
TV
Kuruluş Osman 91.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuruluş Osman Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kuruluş Osman 91.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kuruluş Osman Yeni Bölümde Neler Olacak?

GNS
17.04.2022 - 22:45

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 91. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Osman Bey'e Bilecik Kalesi'nde düzenlenecek suikastın bahsinin geçmesi dikkat çeker. Osman ise gözünü karartmıştır ve bildiğini okumaya kararlıdır. Bala ise fetih için çok heyecanlıdır. Bilecik Kalesi'ni almak için verilen savaş başarılı olacak mıdır? Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? İşte Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı..

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bozdağ Film imzalı ATV'nin kurgusal tarih dizisi Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Senaryosunu Mehmet Bozdağ, İsa Yıldız, Mehmet İlker Altınay, Aslı Zeynep Peker Bozdağ, Mert Özel, Fatmanur Güldalı, Ali Ozan Salkım ve Abdulkadir İlter gibi kalabalık bir kadronun kaleme aldığı yapımda yönetmen koltuğuna Ahmet Yılmaz oturuyor. Peki Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? İşte Kuruluş Osman 91. bölüm fragmanı...

Kuruluş Osman 91.Bölüm Fragmanı | "Bilecik'i başlarına yıkalım!" @Kuruluş Osman

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Oldu?

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Oldu?

1299 yılına ulaşan zaman, Osman Bey'in oğulları Orhan ve Alaeddin'in de iyice büyüyüp serpilmesine yol açmıştır. Bitinya'nın kurduğu yeni oyunlar ise Osman Bey'in yürüdüğü yolda değişiklikler yapmasına yol açacaktır. Osman Bey'in yeni düşmanları Bilecik Tekfuru Justinyanus ve Yarhisar Tekfuru Basileus'tur.

Osman Bey'i kendilerine düşman olarak gören Yarhisar Tekfuru Basileus ve Bilecik Tekfuru Justinyanus birlik olmaya karar verir. Justinyanus, Basileus'un üvey kızı Holofira ile evlenme kararı alır. Holorifa ise bu duruma karşı gelmek için bulduğu çabada Kayı Obası'nı çıkmaza sokar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın