Görüş Bildir
Haberler
Kurban Bayramı Tatili 9 Güne Çıktı

Kurban Bayramı Tatili 9 Güne Çıktı

Batuhan
28.08.2016 - 10:10 Son Güncelleme: 28.08.2016 - 19:22

16 Eylül de izinli sayıldı, Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu. SGK ve Bağ-Kur emeklilerine bayramdan önce maaşları ödenecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Binali Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların 16 Eylül Cuma günü tam gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzaladı. 

Buna göre, kurum yöneticilerince gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, Kurban Bayramı'nın ertesi günü (16 Eylül Cuma) tam gün idari izinli sayılacak. Böylelikle Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak.

Maaş ödemeleri bayram öncesi

Maaş ödemeleri bayram öncesi

Başbakan Yıldırım, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar ile SGK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaş ödemelerinin de Kurban Bayramı'ndan önce yapılması için bakanlıklara talimat verdi. Maaş ödemelerinin 08-09 Eylül 2016 tarihinde yapılması kararlaştırıldı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
34
20
17
9
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
WantonNovelSMYRNA

Bu kararlar özel sektör için de geçerli olsun. Yılda 1 defa bile olsa, herkes eşit ama kamu kurum ve kuruluşları daha eşit demesinler. En eşit onlar. biz dah... Devamını Gör

hv.p.cvs.

çıktı da bana mı çıktı biz yine beş gün :/

Çükübik

Günümüzde oğlunu allah istedi diye kesmeye calışan bir adam görsek anında deli hastanesine tıkarız, ama gel gör ki bundan binlerce yıl önce biri bunu yapınca... Devamını Gör

Tyotu10

tamam