Görüş Bildir
Haberler
Kuran Kursunda Asılı Halde Bulunmuştu! 12 Yaşındaki Çocuk Yaşam Savaşını Kaybetti...

Kuran Kursunda Asılı Halde Bulunmuştu! 12 Yaşındaki Çocuk Yaşam Savaşını Kaybetti...

Ulaş
14.07.2021 - 15:20

Muş'taki bir Kuran kursunun tuvaletinde kapı koluna asılmış halde bulunan 12 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Ailesi küçük çocuğun intihar ettiğine inanmadıklarını ölümü şüpheli bulduklarını açıkladı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ailesi Diyarbakır'da bulunan ve Muş’taki Karşıyaka Kuran kursuna gönderilen 12 yaşındaki Mehmet Halit Yavuz, 3 Temmuz'da kursun tuvaletinin kapısına kemerle asılı olarak bulundu. İmamlığını amcasının yaptığı camiye bağlı Kuran kursundan yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Halit Yavuz bugün vefat etti.

Gazete Duvar'dan Hacı Bişkin'in haberine göre, Yavuz’un kurs tuvaletinde intihar ettiği iddialarını ailesi reddetti.

Alınan bilgiye göre Mehmet Halit Yavuz, Muş'a gittikten 3 gün sonra ailesini arayarak “Ben imam olacağım” diyerek iyi olduğunu söyledi. 4 gün sonra ise Mehmet Halit Yavuz'un 'intihar' ettiği bilgisi aileye verildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
187
152
55
8
8
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TİRYAKİ

Ve hala bacanaklarım 7-8 yaşındaki çocuklarını cemaat yurtlarına yatılı olarak gönderiyor !!! (neymiş hayatı, kendi ayakları üzerinde durmayı, Kuran'ı öğreni... Devamını Gör

paophi

o bacanakların çocuklara bakmamak için yolluyorlar benden demesi

Tuncay Tunç

Bu tarz intihar veya istismar haberlerini, neden o çok yadırgadıkları, bir bale kursundan bir müzik kursundan almıyoruz hiç.

Pasif Kullanıcı

İntihar haberleri için bir şey diyemem ama istismar olayı her yerde. Muhalif yayınlara göre sadece Kuran kurslarında olunca haber değeri taşıdığı için haberi... Devamını Gör

Cem dayan

İşin içinde istismar var lakin akmilitan kuruluşunda geçtiği için üstü örtülecek.