Görüş Bildir
Haberler
Kuran Kursu Hocası CHP'li Vekile Seslendi: 'Cuma Hutbelerinde Siyaset Yapılıyor, Reise Bunu Anlatın'

Kuran Kursu Hocası CHP'li Vekile Seslendi: 'Cuma Hutbelerinde Siyaset Yapılıyor, Reise Bunu Anlatın'

CHP'li milletvekili Yıldırım Kaya, Ankara'nın Keçiören ilçesinde taziye ziyareti için gittiği bir Kuran kursunda, bir hocanın kendisini AKP'li zannederek 'Cuma hutbelerinde siyaset yapılıyor, bu doğru değil. Reis'e bunu anlatın.' dediğini aktardı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Ankara’da bir Kuran Kursunu ziyaret etti. Kuran Kursu hocası Kaya’yı AKP milletvekili zannederek, “Cumhuriyetin kurulduğu yıllardaki Diyanet İşleri’ni arar olduk. Çocuklarımız dinden uzaklaşıyor. Reis’e söyleyin Cuma hutbelerinde siyaset yapılıyor, bu doğru değil” dedi.

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre Yıldırım Kaya, CHP milletvekili olduğunu açıklayınca da Kuran Kursu hocası, “Sizden buraya pek gelen olmazdı” diye konuştu.

"Cuma hutbelerinde siyaset yapılıyor, bu doğru değil"

Yaşadıklarını Meclis kürsüsünden paylaşan Kaya, sosyal medyadan da şu açıklamada bulundu: “Keçiören’de bir kuran kursuna taziyeye gittim. Kuran kursu hocası beni AKP Milletvekili sanarak: “Cuma hutbelerinde siyaset yapılıyor, bu doğru değil. Reis’e bunu anlatın.” dedi Değerli Hocam sözünüzü Meclis kürsüsünden, Sn. Erdogan’a ve AKP Milletvekillerine ulaştırdım.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
14
5
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Ülkenin tapusu olan antlaşmayı tartışmaya açmak, ülkenin demografik yapısını değiştirmek, eğitim sistemini bozmak, nitelikli meslek gruplarını hedef almak gi... Devamını Gör

rcpbyrm

bize bilmediğimiz şeyler söyleyin.

Spook

Dinime ta’n eyleyen vari müselman olsa Reis?