Görüş Bildir
Haberler
Küpe Tarzını Seç Sana Ne Kadar Dedikoducu Olduğunu Söyleyelim!

etiket Küpe Tarzını Seç Sana Ne Kadar Dedikoducu Olduğunu Söyleyelim!

Eski kulağı deliklerden kim kaldı? Küpe tarzın ne kadar dedikoducu olduğunu ortaya çıkartacak.

Hadi bakalım teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk önce iki kulağında toplam kaç delik var onu öğrenelim?

2. Özel bir akşam çok şık giyinmelisin tamamlayıcı olarak hangi küpe tarzını seçersin?

3. Sence hangisi yeni gelin küpesi?

4. Hangi küpe karnını acıktırdı?

5. Kulak tüneli olarak hangisini beğendin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu minimalist küpelerden hangisi seni yansıtıyor?

7. Bu tablo sana neyi anımsatıyor?

7. Bu tablo sana neyi anımsatıyor?

8. Kulağı deliklerden misin?

Seni küçük dedikoducu !

Seni küçük dedikoducu !

Seni küçük dedikoducu. Sen akşam yemeği yerine dedikoduyla besleniyorsun. Ne yapalım Allah seni böyle yaratmış. Etrafında ne olup bittiğini takip ediyorsun ve gözünden hiçbir şey kaçmıyor. Anlayacağın radarına takılan kurtulamıyor. Yılaaansın, eski sevgililerine yapmadığın kalmamış :) Onlar da düzgün davransaydı değil mi? Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Dedikodu senden sorulur!

Dedikodu bazı zamanlar seni mutlu etse de çoğu kez dedikodu bittikten sonra ''Amaaan bize ne?'' diyenlerdensin. Duyuyorsun ama umursamıyorsun dedikoduları. Herkes bilir ki sen duyarsın, bilirsin fakat öyle herkese söylemezsin. Bir ekibin var anca kendi aranızda paylaşırsınız. Meşhur  WhatsApp gıybet grupları... O gruplarda kimleri yerlerin dibine gömüp, kimleri göğe çıkarıyorsun bilemiyoruz tabii. Şundan eminiz tatlım sen çaktırmasan da küçük bir dedikoducusun.

Yaşasın gıybetçilik!

Gıybetçilik anlayışını teorik biçimde açıklayışın ve bunu temellendirmenle tanınıyorsun. Herkes senin diline düşmekten korkuyor çünkü sen insanları yerin dibine gömebiliyorsun. Etrafında ne var ne yok kucağına geliyor. ''Biz sormayız, bize zaten söylerler'' modunda yürüdüğün yollar seni hep gıybetçiliğe ulaştırıyor. Senin için güzel gıybet dolu günler dileriz!

Görmedim, duymadım, bilmiyorum!

''Kim, neymiş o?'' dediğini duyar gibiyiz... Evet evet sen hiçbir şey bilmiyorsun. Ne duydun ne gördün hiçbirini. Sen dedikoduculukta tam bir ketumsun. Asla ağzını açmıyorsun. Kimse ağzından gram dedikodu alamaz. Best kankan hariç tabii bu konuda. En çok ona anlatıyorsun her şeyi. Bir dedikodu geldiğinde kulağına asla etrafa bu konuda ağzını açmıyorsun. Günü gelince de bunu öyle bir kullanıyorsun ki vay haline herkesin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
262
223
134
65
61
30
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sn

Daha ilk sorudan afallatan test! İki kulağında toplam 5 delik olan bir testsever ilk soruda hangi şıkkı işaretlemeli? b? c? d?

Nehir Braderin

Görmedim, duymadım, bilmiyorum! ''Kim, neymiş o?'' dediğini duyar gibiyiz... Evet evet sen hiçbir şey bilmiyorsun. Ne duydun ne gördün hiçbirini. Sen dediko... Devamını Gör

max caulfield

Yaşasın gıybetçilik!