Görüş Bildir
Haberler
Bomba Test: Sana Çevrendeki En Büyük Dedikoduyu Veriyoruz!

etiket Bomba Test: Sana Çevrendeki En Büyük Dedikoduyu Veriyoruz!

Yung Boş Ada
04.02.2017 - 17:26

Etrafındaki insanların gizli gizli aralarında konuştuğu, bir açığa çıksa taş üstünde taş bırakmayacak o aşırı önemli dedikodunun ne olduğunu merak ediyor musun? O zaman çok doğru yerdesin! Bu test ile sana ortamının en ağır dedikodusunu vereceğiz, yalnız soran olursa bizden duymadın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak şunu öğrenmemiz lazım: Dedikodu hakkında ne düşünüyorsun?

2. Peki sır tutabilir misin?

3. Konumuz dedikoduydu sonuçta, sence senin dedikodunu yapıyorlar mıdır?

4. Hadi biraz da çevreni tanıyalım: Kalabalık bir arkadaş grubuna mı sahipsin?

5. Peki ya gerçekten 'en yakının' olan kaç kişi var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşlarınla genelde nerede bir araya gelirsiniz?

7. En sevmediğin insan tiplemesini sorsak sana, nasıl tipler dersin?

8. Son olarak; mantık evliliğine nasıl bakıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kanka ayağına kızları götürmeye çalışıyor!

Hani sürekli ortalıkla dolaşıp tüm kızlara 'kanka naber yaaa?' 'bugün nereye gidiyoruz kanka?' diye yanaşmaya çalışan o iticiiii, o pisliiiik, o sünepeeee tip var ya; hah işte onun bütün o kanka ayakları aslında yalan! Tek amacı birini götürmek! Kızlara başka türlü yaklaşamayacağını anlayınca sürekli kanka ayağına yatıp iyi arkadaş olmaya ve en savunmasız anlarında, en duygusal anlarında onlardan yararlanıp onları tavlamaya çalışıyor! Sakın güvenme ona, o ne pislik ne çakal o ayy evlerden ırak!

O mutlu çift var ya, aslında mutlu değil!

Hani ortamların en imrenilen, en özenilen, takdir edilen ve herkes tarafından sevilen 'muhteşem çift'i var ya, hah işte aslında durumlar pek de öyle değil. Çocuk kızı aldatıyor! Kız da bunu biliyor! Ama yine de ortamdaki imajları bozulmasın diye her yerde mutlu çift rolünü oynayıp her fırsatta birbirlerine nefret kusuyorlar. Hatta duyduğumuz kadarıyla oğlan kızdan ayrılmak istemiş ama kız bırakmamış. Biz artık ne desek bilemedik. Günümüzde aşklar bile yalan olmuş bee!!

Gözünüzün önünde kız eriyor görmüyorsunuz!

Hani o 'ben aşık olmam aaaabi' deyip de kimseyle çıkmayan, herkesten uzak duran, kendisine yürümeye kalkanı adeta bir amazon edasıyla doğduğuna pişman eden kız var ya, hah işte o iş aslında öyle değil! O kızın kimseyi kabul etmemesinin, erkeklere bu kadar nefret dolu olmasının en büyük nedeni kalbinin aşırı kırık olması ve aslında birisine köpekler gibi aşık olması. Hatta daha da çılgın bir şey söyleyelim sana, bu kişi sizin yakınlarınızdan! Sürekli birlikte olduğunuz insanlardan biri yani! İnsan üzülmeden edemiyor gerçekten, yazık kız gözünüzün önünde eriyor görmüyorsunuz. Kıyamam annem sana yaa valla sarılasım geldi şu an ona!

O aslında diğerinin eski sevgilisi!

Hani şu ortamın yeni çifti var ya, heh hatırladın değil mi? Bak sana onlar hakkında çok garip bir şey anlatacağız. Şimdi bu oğlanın bir zamanlar çok yakın bir arkadaşı vardı, artık araları pek iyi değil fark etmişsindir. İşte bunun sebebi o kız! O kız çok önceden bizim oğlanın en yakın arkadaşıyla çıkıyordu, fakat bunlar çıkarken kız bizim oğlanla yani o zamanki sevgilisinin en yakın arkadaşıyla oynaşmaya başlamış. Tabii bir süre sonra bu durum aldatmaya kadar varmış! Bu durum ortaya çıkınca da büyük kavgalar, entrikalar oldu! Şimdi de yeni çıkmaya başlamış gibi davranıyorlar ama bilen biliyor! Gerçeklerden kaçamazsınız sizi çakallaaaaaarrr!!!

Hepiniz körsünüz, gizli bir aşk var orada görmüyorsunuz!

Hani şu aşırı yakın arkadaş, yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, her yere birlikte giden iki tip var ya; etrafa sürekli 'yok bee olm o benim çok yakın arkadaşım' diyenler, hatırladın değil mi? Hah onlar aslında gizliden gizliye birbirine aşık! Hatta yalnız kaldıkları her ortamda minik minik el ele tutuşmalar, küçük öpüşmeler yaşanıyor aralarında. Yarın bir gün 'biz çıkıyoruuuuzz' diye yanınıza gelirlerse şaşırma yani. Neyse, sevenler kavuşsun herkes mutlu olsun!

O memintolar sahte sahte!

Şu bütün kızların kıskandığı, bütün erkeklerin de birlikte olmak için yırtındığı, muhteşem göğüslere sahip aşırı çekici kız arkadaşını hatırladın mı? Hani sürekli dekolte giyinip memelerini ağzınıza sokmaktan çekinmeyen, memeleriyle gurur duyan arkadaş... Hah evet şimdi hatırladın! O iş öyle değil aslında hocam! O muhteşem göğüsler hep yalan! Silikon o silikon! Sorsan 'Aayy tabii ki de doğal canııım ne silikonu hahahahah' diye güler ama bilen biliyor gerçeği. Hayır biz yaptırma demiyoruz, herkesin kendi tercihi sonuçta yaptırmakta özgür herkes. Fakat yaptırdıysan da arkasında dur be koçum! Biraz cesaret ya biraz öz güven!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
639
393
217
106
94
59
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çikolatalı pasta

O memintolar sahte sahte ne la

Mustafa Karakoç

Gözünüzün önünde kız eriyor görmüyorsunuz! BEN BU TESTTEN HİÇ BİR ŞEY ANLAMADIM..........

Lale Gül

Hani o "ben aşık olmam aaaabi" deyip de kimseyle çıkmayan, herkesten uzak duran, kendisine yürümeye kalkanı adeta bir amazon edasıyla doğduğuna pişman eden k... Devamını Gör