Görüş Bildir
Haberler
Kupa Finali Öncesi Teknik Direktörler ve Kaptanlar Basın Karşısına Geçti

Kupa Finali Öncesi Teknik Direktörler ve Kaptanlar Basın Karşısına Geçti

Enver K.
02.06.2015 - 18:08
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde oynanacak Bursaspor - Galatasaray maçı öncesinde teknik direktörler Hamza Hamzaoğlu ve Şenol Güneş ile oyunculardan basının karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu. 

Hamzaoğlu Ali Dürüst ve Albayrak'ın şampiyonluk kutlamalarında yer almamasının üzüntüsünü hala yaşadığını belirtirken, kupa finalinde kalede Sinan Bolat'ın oynayacağını söyledi. Şenol Güneş ise, sezonun sona ermesinin ardından final oynatmanın yanlış olduğunu belirtti.

Hamzaoğlu: "Futbolun Kazanmasını Arzuluyorum"

Hamza Hamzaoğlu'nun sözleri;

'Kaybedenin dahi zevk aldığı güzel bir maç olur umarım. Her iki takım da Türkiye Kupası'nı çok istiyor. Yarın umarım futbol kazanır. İki takıma da başarılar diliyorum. Şu an benim ya da oyuncularımın bir kısmının sözleşmelerinin bitmiş olması bizi hiç etkilemedi. Bunun lafı hiç geçmedi. Biz halen takımın başarısı için devam ediyoruz. Sözleşmemiz bitmiş, önemli değil. Motivasyonumuz devam ediyor.'

Şenol Güneş: "Galatasaray Emek ile Bir Kupa Aldı, Biz Henüz Alamadık"

Şenol Güneş'in sözleri;

'Öncelikle Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutluyorum. Hak ettiler. Şampiyonlar Ligi'nde onlara başarılar diliyorum. Bu sezon çoğu maçta keyif aldık, keyif verdik ama sezon sonunda keyfimiz kaçtı biraz. İşinizi seviyorsanız, düzgün yapıyorsanız bu paraya mutlaka dönüşür. Ama parayla bu değeri satın alamazsınız. Futbol böyle. Sahadaki tüm güzelliklerin alkışlanacağı herkesin zevk alacağı bir final olmasını ve hak edenin kazanmasını istiyorum. 31 Mayıs'ta sözleşmemiz bitiyor. Kupa 3 Haziran'a geldi. Bu konulara girmek istemiyorum. TFF'nin düzeltmesi gerekiyor.'

Selçuk İnan: "Şampiyonluğun verdiği sarhoşluk düne kadar devam ediyordu"

Selçuk İnan'ın sözleri;

Selçuk İnan, şampiyonluğun üzerlerinde bir rehavet yaratmadığını belirtirken, 'Rehavet değil ama, şampiyonluğun verdiği bir sarhoşluk vardı düne kadar. Yarın çok güzel bir maç olacak. Bu senenin en iyi futbol oynayan iki takımı finalde karşılaşacak. Taraftarlara güzel futbol izlettireceğimizi biliyorum ben. İyi olan kazansın. Muslera iyi kaleci, ama biz Sinan ve Eray'a da güveniyoruz. Muslera bir alışkanlık, ama onların da Muslera'yı aratmayacağını düşünüyorum' dedi.

'ŞENOL HOCA İLE KUPAYI KALDIRDIM, ŞİMDİ...'

Şenol Güneş ve Hamza Hamzaoğlu'nu karşılaştırması istenen Selçuk İnan, 'Şenol hocam ile bu kupayı kaldırdım, Hamza hoca ile kaldırmadım. İnşallah onunla kaldırmak da nasip olur. Futbol adına, insanlara saygı duymak adına ikisinden de o kadar şey öğrendim ki... O kadar çok seviyorum ki Şenol hocayı. İlk maçımı Hamza hocaya karşı oynamıştım. O zamanlar oynuyordu Hamza hoca. Hamza hoca, kişilik açısından hemen hemen Şenol hocanın aynısı' cevabını verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ozan İpek: "Bizim Tek İsteğimiz Türkiye Kupası'ydı"

Ozan İpek'in sözleri;

Ozan İpek ise, amaçlarının sezon başından beri Türkiye Kupası'nda final olduğunu kaydederken, 'Bizim tek isteğimiz sezon başından beri bu statta final maçına çıkacaktı. Bunun yarısını başardık, hek hedefimiz o kupayı kaldıracak tarafın bizim olması' diye düşüncelerini aktardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın